FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Sistemul din Liga 1 îl enervează pe Șumudică: "Am jucat degeaba pînă acum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 18:54

Marius Șumudică este nemulțumit de regulamentul pentru play-off.

Tehnicianul spera ca echipa lui să joace primele două meciuri din play-off pe teren propriu. De asemenea, voia ca împerecherile să se facă în funcție de locul pe care termină echipa: locul 1 să întîlnească locul 6, locul 2 să joace cu locul 5, iar ocupantele locurilor 3 și 4 să joace între ele.

"Am înţeles că am jucat degeaba pînă acum. În afară de faptul că se înjumătăţesc punctele, dacă termin pe primul loc nu contează: programul din play off se va trage la sorţi ca la începutul campionatului!

Nu voi beneficia de avantajului terenului propriu, de nimic. Pentru ce am mai luptat? Doar pentru puncte, să mi le înjumătăţească?! Eu înţelesesem iniţial că echipa de pe primul loc va juca primele două meciuri acasă. Și se spusese că va evolua întîi locul 1 cu locul 6", a declarat Şumudică la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Februarie 2016, 12:17
Postat de steauaucl pe 04 Februarie 2016, 09:36

se vede ca Sumu are doar 3 clase... daca acum avea 12...13 puncte peste locul 2 nu mai zicea nimic... se injumatatesc punctele dar tot avea avantaj ... acest sistem functioneaza foarte bine in multe tari...doar pentru Sumu nu e bine... el e invatat sa se planga mereu... ideea e ca niciodata nu il baga nimeni in seama...

asa e

ares123
ares123  •  04 Februarie 2016, 11:37
Postat de samertx pe 03 Februarie 2016, 20:59

Dar de ce să se înjumătățească? Din ce motiv? De ce nu se înjumătățesc și punctele câștigate în play-off, atunci? În marele sistem, o echipă rămâne la trei puncte diferență și în următorul meci poate fi întrecută de o urmăritoare care în sezonul regulat are două victorii mai puțin dar a bătut FC Voluntari cu 7-0?

Daca te referi la Steaua...vezi ca voi sunteti si mai avantajati de sistemul asta. De fapt voi sperati sa ia Astra titlul pentru ca sunteti constienti ca voi nu aveti nici o sansa.

wflo27
wflo27  •  04 Februarie 2016, 10:55

S-a terminat campionatul? Sigur o sa fie primul Jumi, are program greu si fara Sarmaluta, IstvanColtescu o sa fie cam greu. Vorbim peste 3 etape cine e dezavantajat daca avem pardon!,

Vezi toate comentariile (21)
Comentează