FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Siteul nu e în epoca războiului cu Gigi: ce au uitat generalii să menționeze la palmares ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 15:14

CSA Steaua și Gigi Becali se războiesc prin tribunale de câțiva ani, iar șansele de împăcare sunt destul de mici.

Clubul Sportiv al Armatei susține că palmaresul echipei până în anul 2003 îi aparține, dat fiind faptul că Gigi Becali este acuzat că ar fi folosit numele de Steaua abuziv, ilegal.

Patronul vicecampioanei României a anunțat că e gata să schimbe numele echipei și va deține palmaresul din 2003 până în prezent.

Surpriză, însă, pe site-ul celor de la CSA Steaua, la secțiunea fotbal, care se deschide, așa cum era de așteptat, cu echipa de legendă a fotbalului românesc.

În dreptul palmaresului apare scris intervalul 1947-2015, în ciuda faptului că secția de fotbal de la Clubul Sportiv al Armatei a fost închisă ani buni, până în august 2015, atunci când a fost redeschisă.

De asemenea, pe site-ul CSA-ului, la secțiunea destinată galeriilor foto, apar imagini cu juniorii echipei de fotbal îmbrăcați în tricourile Stelei, cu sigla binecunoscută de fani. 

poza1

pagina 2

Save

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează