FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Situația-limită din fotbalul românesc naște reacții dure: "E o mostră de cum să distrugi o echipă în timp record!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 21:57

Fostul antrenor al echipei Pandurii Târgu-Jiu, Edi Iordănescu, a criticat modul în care a fost administrată echipa și faptul că formația a ajuns ca din cupele europene să se bată la retrogradare.

"Pandurii este o mostră românească de cum poți distruge o echipă în timp record. În loc să facă cinste României în Europa, e la un pas de dispariție. Bine că s-a construit însă un stadion nou. Tipic românesc.

Susținem sus și tare că politicul nu are ce căuta în fotbal, însă în ce fel stimulăm privatul să se implice în sport. Sportul românesc merge spre dezastru. Copiii României vor face sport doar pe internet în viitorul apropiat", a scris tehnicianul într-un mesaj pe Facebook.

Gorjenii au pierdut astăzi meciul jucat contra Concordiei Chiajna (0-1) și sunt pe loc de baraj, în condițiile în care ACS Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș, singurele echipe care sunt mai jos în clasament, au început sezonul cu penalizări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează