FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație complicată la Dinamo! Mutu n-ar vrea să mai rămână la club » EXCLUSIV Prima reacție a "Briliantului"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 20:02

Situația de la Dinamo e tot mai tensionată, iar Adrian Mutu e primul care pare să fie dispus să părăsească corabia.

Directorul general al lui Dinamo a fost deranjat de faptul că formația din Ștefan cel Mare a fost la un pas să transfere doi jucători importanți, însă mutările au căzut din cauza faptului că aceștia au primit oferte mai bune din alte părți, anunță Digi Sport.

Acesta e unul dintre motivele pentru care Mutu ar fi gata să plece de la Dinamo și totodată motivul pentru care acesta n-a mai ajuns în cantonamentul alb-roșilor din Spania.

Mutu a fost deranjat și de faptul că Filip Mrzljak, jucător care a primit o ofertă salarială de 5.000 de euro de la Dinamo, ar putea să nu mai ajungă la Dinamo. Motivul? Are oferte mai bune din alte părți, însă pare tentat să semneze cu formația alb-roșie pentru că celelalte echipe interesate de el nu sunt atât de cunoscute ca Dinamo.

În ciuda acestor zvonuri, Mutu a dat înapoi într-un dialog scurt cu GSP.RO: "Nu plec. N-am avut nicio divergență cu nimeni".

Singurul transfer realizat de Mutu din funcția de Director General a fost aducerea italianului Luca Ceccarelli. "Briliantul" ocupă această funcție de la începutul lunii octombrie 2016.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
martinpen
martinpen  •  20 Ianuarie 2017, 10:43

cum vine aia "... Mrjliak nu mai vine la Dinamo, dar pare tentat sa vina la alb-rosii///" ?

schwartz69
schwartz69  •  20 Ianuarie 2017, 08:31

va fi o mare pierdere ! chiar imi dau lacrimile :(((

bvd_magheru
bvd_magheru  •  20 Ianuarie 2017, 08:19
Postat de mmvv80 pe 20 Ianuarie 2017, 07:58

mutu minte de ingheata apele. nu mai tineti minte interviurile lui jenante de cand facea scandaluri sau era suspendat pt cocaina sau pt sibutramina . dar in cazu asta il inteleg ca ARE divergente si ca nu are vre-o speranta intr-un club unde *** nu baga bani

Negoita nu mai aduce pe nimeni pina nu se rezolva probleme cu Badea .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează