FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Situație delicată la un club important din Liga 1: "Rîde toată lumea de noi, suporterii ne ironizează"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2015 21:48

Mihai Stoichiță deplînge situația în care a ajuns echipa sa, Petrolul Ploiești. Tehnicianul speră însă ca în pauza de iarnă să i se aducă jucătorii ceruți, dar așteaptă de la TAS și cele 6 puncte pe care le-a pierdut înaintea începerii sezonului. 

"Mă bucur că am revenit în fotbalul românesc la o echipă cu tradiție. E foarte greu să ne salvăm fără cele 6 puncte, dar e o provocare pentru mine.

Vorba jucătorilor, mai rău nu poate fi. Rîde toată lumea de noi, suporterii ne ironizează, ce ni se poate întîmpla mai rău de atît!?

Nu înțeleg retragerea asta bruscă a fanilor și a autorităților. E inadmisibilă lipsa de interes a autorităților locale.

Îi implor să se întoarcă lîngă echipă. Am cerut 10 transferuri pentru pauza de iarnă, iar pe unul deja l-am făcut, Pulhac", a spus Stoichiță la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  16 Noiembrie 2015, 16:56

aia 300 care au dus greul si in B, care au insotiti echipa prin noroaie, sunt si acum alaturi de echipa. restul sunt cetateni si simpatizanti. ei veneau la stadion *** si sa manance pufuleti si sa faca selfie-uri pe 'OZN' arena. numai *** spun 'OZN-Arena' :))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

masim
masim  •  16 Noiembrie 2015, 07:44

e si greu sa nu rada lumea la felul in care a ajuns sa joace echipa; de la autoritatile locale nu cred sa mai vedeti ceva ca nu sunt in stare sa tina CSM-ul dar sa mai pluseze si la Petrolul; si frica de DNA o sa cam inghete semnaturile primarilor sau a consiliului judetean; asa ca de Capra o sa aveti parte in continuare si de "managementul" lui conform cu numele care-l poarta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează