FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CFR CLUJ 0-0

Situaţie dificilă pentru CFR Cluj » Eugen Trică: "Am doar 13 jucători în lot"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 21:30

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Ceahlăul, 0-0, şi se află pe ultimul loc în Liga 1, după ce a fost şi depunctată.

La finalul meciului, Eugen Trică, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre partidă şi despre situaţia echipei.

"Am obţinut un punct şi orice punct e bun pentru îndeplinirea obiectivului. Cred în salvarea de la retogradare, dacă nu mai speram nu mă mai prezentam la meciuri.

După meciul de azi cred că am pierdut două puncte, pentru că am jucat mai bine şi am avut trei ocazii clare de a marca.  Cu toate astea, am luat un punct şi jucătorii trebuie să aibă un moral bun şi să fie fericiţi de cum au jucat, mai ales că am avut şi un om în minus.

La echipă este o situaţie dificilă, dar nu avem ce face. Trebuie să mergem înainte. Asta a fost decizia comisiilor şi nu avem ce face.

Eu am 13 jucători în lot şi nişte juniori. Returul acesta trebuie să mă descurc cu o mînă de oameni, dar asta e. Nu renunţăm. Nu am de gînd să plec de la echipă, indiferent de ce se va întîmpla. Voi antrena echipa chiar şi în a doua ligă", a spus Eugen Trică la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
cristian1970
cristian1970  •  24 Februarie 2015, 09:11
Postat de robotzel pe 24 Februarie 2015, 04:22

si marmota invelea ciocolata. fix de la bucuresti s-a decis depunctarea voastra pe nedrept pentru ca furatii banii jucatorilor. voi nu aveati cum sa intrati in insolventa decat daca paskani al vostru fura banii primiti de la UEFA. exact asta a facut.

Sanse la titlu,CL??? Arpad nu are bucurie dupa bani??? Cred ca ai tras ceva pe nas.

robotzel
robotzel  •  24 Februarie 2015, 04:22
Postat de qwerty007 pe 23 Februarie 2015, 22:47

Situatia in care se afla CFR a fost impusa de mafia de la Bucuresti.CFR pierde mai multi bani prin insolventa,retrogradare decat plata datoriilor.Facea Paskani de buna voie asta??? Cu siguranta nu.Echipa era pe 2 cu sanse la titlu,CL,bani din tembeliziuni,sponsori,bilete vandute,mai stiu eu. In plus Paskani zicea ca nu are nici o bucurie dupa bani (la castigarea a nu stiu care titlu),ci aceste momente ma fac fericit.

si marmota invelea ciocolata. fix de la bucuresti s-a decis depunctarea voastra pe nedrept pentru ca furatii banii jucatorilor. voi nu aveati cum sa intrati in insolventa decat daca paskani al vostru fura banii primiti de la UEFA. exact asta a facut.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Februarie 2015, 00:55
Postat de protech pe 24 Februarie 2015, 00:10

Din moment ce Arpy si-a luat mana de pe echipa si nu a mai bagat bani asa cum a facut-o in perioada de glorie, nu inteleg ce sens mai au scenariile. Toate problemele au plecat de acolo, inclusiv lipsa banilor pentru plata salariilor jucatorilor si alte datorii care au bagat clubul in insolventa. Adevarul in cazul asta e sub nasul nostru, nu trebuie sa il cautam prin conspiratii!

Culmea e ca *memoriile* le-au scris cativa jucatori rezerve la echipa.E$xecelentii Deac,Camora,Tade ,Larie joaca in continuare.Eliminarea unui jucator clujean din primele minute da iarasi de gandit.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează