FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Situaţie dramatică la FC Vaslui » Moldovenii se îndreaptă spre L2 şi n-ar fi singurii: "Încă o echipă are aceleaşi probleme!" :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 10:59

FC Vaslui ar putea evolua în sezonul viitor în liga secundă din cauza problemelor financiare. Moldovenii se gîndeau la un loc de Europa, însă au şanse mici să primească licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1."Cu un minim de atenţie, Vasluiul putea să îşi ia licenţa de Europa şi pentru Liga 1. Se întîmplă însă lucruri anormale. Unde nu-i respect, n-ai cum să te amesteci. Nu mi s-au părut lucruri insuportabile. Ultima oară ştiam că ar fi trebuit să plătească 3-400.000 de euro, dar cred că suma a crescut deja exagerat de mult.

Nu ştiu pe ce criterii se calculează acolo. Nu ştiu dacă se va intra în insolvenţă. Nu cred nici în momentul de faţă că lucrurile sînt într-o asemenea situaţie. Dacă nu se rezolvă, ele se agravează. Am crezut mereu că se vor rezolva, dar văd că nu se poate", a spus Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei, la televiziunea sportro.

Constantin Zotta, preşedintele celor de la FC Braşov, a confirmat şi el că FC Vaslui este într-o situaţie gravă: "Este adevărat că au probleme foarte mari. Mai este o echipă în aceeaşi situaţie, dar nu vreau să îi dau numele. Ştiu ce greu i-a fost patronului nostru să vină cu bani de acasă ca să ne rezolve nouă situaţia şi nu vreau să vorbesc mai multe despre alte cluburi aflate la greu".

Demisii la vîrf
Directorul sportiv Cătălin Popa şi preşedintele executiv Dragoş Iftime au demisionat ieri, după ce nu au fost plătiţi de luni bune, dar şi din motivul că nimeni nu vine la echipă pentru a o salva de la desfiinţare. "La meciul cu Corona, am stat pe bancă doar din respect pentru băieţi şi pentru munca lor, dar nu se mai poate continua aşa", a spus Cătălin Popa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
pexibaniaz
pexibaniaz  •  24 Aprilie 2014, 15:47

Fiti bucurosi dragi prieteni, se duce Vasluiul in liga 2 si raman echipele de casa ale voastre: Chiajna, Viitorul..

t0ni
t0ni  •  24 Aprilie 2014, 13:55
Postat de lucell pe 23 Aprilie 2014, 18:50

Ca la Vaslui,cat nu au jucat au dat salarii de sute de mii...acum cand echipa se misca cat de cat ii tine muritori de foame.

gandesti la fel de bine ca Jiji :-))) insa uiti ca Porumboiu nu mai e finantator de luni bune deci noua administratie nu au putere financiara sa preia o echipa cu atatea pretentii. Eu am prevazut sfarsitul asta in ziua in care Porumboiu s-a retras.

leonv
leonv  •  23 Aprilie 2014, 22:11

O sa ramana steoaia sa joace cu viitorul ,chiajna ,botosani sa devina campioana absoluta a tarii doar asa taranii de la protv vor innebuni de bucurie!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează