FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Situaţie dramatică la Petrolul » Jucătorii boicotează amicalul cu Terek Groznîi! Partida a fost anulată

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 februarie 2015 20:38

Intrarea în insolvenţă a Petrolului a început să afecteze serios echipa. "Lupii" nu vor mai putea participa în cupele europene, iar jucătorii şi-au pierdut răbdarea în ceea ce priveşte datoriile financiare.
“Am fost anunţat că fotbaliştii vor boicota şi antrenamentul din această seară! Le-am transmis că tot ceea ce fac se va răsfrînge asupra lor, că nu au voie să se supere pe fotbal, pe pregătirea în sine!

Există premise să mă fi înţeles şi să ne putem antrena, de la 17:30. Dar de jucat, mîine, sigur nu o vom face, l-am şi anunţat pa managerul sportiv, Cristi Niazi, cel care ne-a aranjat sejurul în Antalya”, a spus Mircea Rednic, conform jurnalistului Cristian Anghelescu de la ziarul ”Telegrama” din Prahova.

Petrolul se află în Antalya şi ar fi trebuit să evolueze mîine într-un amical cu ruşii de la Terek Groznîi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  07 Februarie 2015, 15:16

gsp. va promit ca nu va mai citesc decat o data pe trimestru. aveti numai fumigene, mintiti si manipulati la greu. din stirile date de voi ca sigure, cam 10% se adeveresc. sa va fie rusine

bdgeorge
bdgeorge  •  07 Februarie 2015, 00:43

dobi tocul de Crangu declara si promitea fotbalistilor ca Petrolul are de incasat 3 milioane de Euro si ca totul este OK ???? cred ca id iotul inca mai calculeaza banii de la Primarie care nu vor mai veni niciodata unu pt ca Primaria nu are bani si doi pt ca primarul nu e tembel sa dea bani in vremurile astea la echipa de fotabal ..(si chiar cred ca are dreptate) REDNIC:Așa se întâmplă la fotbal, așa a fost mereu! Și, dacă rămân acum ce credeți că vor câștiga? Sunt expuși în fața acestei insolvențe iar banii și-i vor recupera eșalonat și foarte târziu! Observați că nici nu iau în discuție eventualele diminuări venite din amenzile ce se pot prefigura! Treaba lor!”

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Februarie 2015, 00:43
Postat de zecs93 pe 06 Februarie 2015, 21:40

Acum trebuie sa reparam ce am stricat, aduceti-l bah pe Rednic si lasati gargara proasta cu antrenori gen Teja,Talnar, Flocea,Bambucea si alti cacaaati dintr'astea !!! Hai cu Rednic la clubu sau de suflet, asa am avea premisa ca terminam si noi cel putin sezonu asta pe un loc 4,3 !!!

teja pregateste asaltul pentru titlu. in sezoanele urmatoare. tacticile lui sunt ireprosabile, doar ca necesita minim 5 ani. totul este minutios pus la punct, precum la un supersonic. dar si cand decloeaza.. daca decoleaza... pleaca asa, ca din tun, cu pista cu tot..)

Vezi toate comentariile (57)
Comentează