FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Situație incendiară la Steaua » Scandal cu Marica, probleme majore în duo-ul Reghe - Neubert și de ce ofensiva nu mai sperie pe nimeni

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 01:11

Situația echipei patronate de Gigi Becali nu este deloc roz. Steaua n-a mai bătut pe nimeni de 4 meciuri și are mari probleme în a găsi drumul spre gol.

  • Peste toate problemele existente s-a suprapus accidentarea lui Marica, ce-l poate lăsa pe atacant fără EURO. Jucătorul de 30 de ani intră și în conflict cu Becali. Patronul Stelei nu e de acord cu recuperarea pe care vrea s-o facă atacantul, disperat că poate rata turneul final. Despre ce e vorba, la chioșcuri și în platforma digitală!

  • Duo-ul care i-a adus Stelei două titluri, Reghecampf - Neubert, trece de asemenea printr-o perioadă proastă. Din ediția tipărită de azi și din cea digitală puteți afla exact care sunt problemele și cum afectează asta echipa!

  • Ofensiva roș-albaștrilor suferă teribil! Cifrele înfricoșătoare pentru fanii steliști sunt analizate în ziarul de azi!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Cum va fi pedepsit Filip pentru gesturile care îi aduc suspendări dese
✓Amplu interviu cu Dănciulescu despre viața sa din afara fotbalului, jucătorii care i-au influențat cariera, dar și subiecte incomode pentru fostul atacant
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1692125334378530
Preda Alin  •  08 Martie 2016, 20:00
Postat de Preda Alin pe 08 Martie 2016, 19:59

Cum sa mearga ofensiva cand joci cu un singur atacant , in conditiile in care echipa adversa se apara....parerea mea e ca reghe sa joace 4-3-3 si va oferi mai mult randament in atac!

Plus ca fundasii laterali (exceptandu-l pe Enache nu sunt in stare sa dea o centrare buna)

1692125334378530
Preda Alin  •  08 Martie 2016, 19:59

Cum sa mearga ofensiva cand joci cu un singur atacant , in conditiile in care echipa adversa se apara....parerea mea e ca reghe sa joace 4-3-3 si va oferi mai mult randament in atac!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Martie 2016, 13:23

Nu vad de ce e asa ...”incendiara” ? Sunt probleme ca la toate echipele ! Si ASA si CFR, Chiajna si Viitorul au probleme, dar nu scrieti ca e ...incendiar !!! Incercati sa puneti echipele pe acelasi nivel cum e normal !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează