FOTBAL  »  Superliga  »  OBSERVATOR

Situaţie incredibilă în care se află o glorie a Stelei » Cum a ratat postul de observator FRF: "Mi-e jenă să vă spun"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 10:49

Fost cîştigător al Cupei Campionilor Europeni, Lucian Bălan se află într-o situaţie incredibilă.

Acesta a fost în ultimii doi ani observator FRF, dar la concursul organizat în aceste zile de federaţie nu a mai putut participa din cauza unui motiv pe care fostul fotbalist l-a dezvăluit pentru jurnaliştii de la Adevărul.

"N-am mai apucat să-mi depun dosarul pentru un nou post de observator. Mi-e jenă să vă spun, dar nu mi-am permis să vin de la Baia Mare la Bucureşti. Cei de la FRF m-au sunat, m-au anunţat că se dă examen şi le mulţumesc pentru că am fost observator în ultimii doi ani şi am mai cîştigat o pîine.

Am primit meciuri la liga a doua şi a treia. Acum, efectiv n-am avut bani să vin la Bucureşti. Nu vreau nici o derogare pentru că am cîştigat Cupa Campionilor, să se dea examenul corect", a spus Lucian Bălan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  07 August 2014, 19:00

Balane Mai ai un pic si mori ca t.,i.,g.,a.,n.,u.,l ala de Sandu Neagu!!! Lasa pacanelele si bautura si MUNCESTE!!!! Nu e suficient sa fi jucat la Steaua daca dupa ce ai plecat ai devenit o ruina de om. Iti trimite orice Stelist...jucator sau suporter banii sa ajungi la Bucuresti....dar esti tu sigur ca banii aia nu se duc pe bautura? Uita-te si tu la altii. Vrei sa mori ca Dan Coe, Sandu Neagu si alti RATATI? Ai ..inca ...o viata...lupta pentru asta!!!

ticutroya
ticutroya  •  07 August 2014, 17:16
Postat de steaua.libera pe 07 August 2014, 14:33

Maestre, deschideti un cont la o banca si fa-l public. Suporterii Stelei pretuiesc jucatorii din Generatia '86 ca pe niste icoane, dati-ne ocazia, dle Balan, sa demonstram asta.

stoia n-are suporteri , are numai chibiti !

ticutroya
ticutroya  •  07 August 2014, 16:39

Bolsevicul, a ajuns cersetor ! Mai mare rusinea sa fii beat mort , sa uiti ca te-au chemat oamenii aia la FRF si dupa aia sa spui ca trebuie sa se tina corect , ca doar tu ai castigat cce[ de fapt facuta cadou , dar asta-i o alta discutie]! La miloaga !!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează