FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Situaţie incredibilă la Astra: "Vreau să ştiu cine e de vină!" » Un jucător important nu a fost luat la Glasgow pentru că nu a vrut Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 20:21

Ioan Niculae este tot mai nemulţumit de situaţia în care este echipa sa, Astra Giurgiu. Patronul echipei a povestit un episod incredibil care s-a întîmplat înaintea meciului cu Celtic de la Glasgow. 

“Nu trebuie acuzat Protasov de ultimele rezultate. Ce să facă şi el? Nu eu m-am ocupat de transferuri în vară, ci preşedintele. Am insistat să aducem atacanţi, dar degeaba. Vreau ca echipa să-şi revină, la fel şi jucătorii accidentaţi.

Fatai nu a vrut să joace. La un antrenament după meciul cu Glasgow a pus un stop şi a făcut o semi-infecţie. Nici eu nu mai ştiu de cînd nu mai joacă. Îl plătesc, dar dacă ar fi fost singurul era bine.

De ce nu joacă Bukari? La Celtic am avut doar 16 jucători pe foaie pentru că portarul de rezervă nu avea drept de joc. Dacă Lung se accidenta, ar fi intrat în poartă Găman. Dani Coman a avut o lovitură la genunchi.

A vrut să meargă la Celtic, dar nu l-au luat, deşi era gata să-şi plătească singur cazarea. Deocamdată, Dinu Gheorghe nu este în pericol, dar vreau să ştiu cine este vinovat de situaţia de la Astra. E de vină ba magazinerul, ba omul de serviciu, ba maseurul! Dar eu am un singur preşedinte”, a spus Ioan Niculae

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mbdmbd
mbdmbd  •  29 Octombrie 2014, 01:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Fa, proasto, milionarul de carton e aproape falit, putin e cel mai bogat om de pe planeta, cumpara romania toata si o face padure pt vanatoare:))

spinoza
spinoza  •  28 Octombrie 2014, 22:46

V-am spus ca Vama nu prinde primavara la ASTRA?

lenan
lenan  •  28 Octombrie 2014, 20:20

dati-i o oglinda, asa o sa vada si el cine e de vina...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează