FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Situație inedită în Liga 1! Insolvența lui ASA dă speranțe altor echipe » Voluntari visează la Europa League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 18:52

Dumitru Dragomir anunță că FC Voluntari ar putea juca în cupele europene după ce ASA Târgu Mureș a anunțat că a decis să intre în insolvență, astfel că primul loc din play-out dă șansa echipei care îl ocupă să participe în Europa League. 

"Dacă ne lasă arbitrajul și nu se va mai întâmpla ca la faza cu Ciucă, atunci când s-a împiedicat și s-a dat fault în atac deși jucătorul nostru scăpase singur, putem face lucruri frumoase.

Noi ne gândim la salvarea de la retrogradare, dar dacă ajungem în situația de a juca în cupele europene, nu ne dăm la o parte. Oricum, prima șansă o au CFR, CSMS Iași și Craiova", a zis Dragomir la Digi.

...despre incidentul cu Ganea (Detalii AICI): "E la prima abatere, la următoarea va fi dat afară. Păi, eu când am venit la club mi s-a cerut seriozitate. El ce face? Am vorbit cu el, l-am chemat în birou, i-am explicat cum stau lucrurile"

FC Voluntari este pe locul 12 în Liga 1, cu 16 puncte, la 6 distanță de CS U Craiova și CSMS Iași, primele echipe din play-out.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pol1iasi
pol1iasi  •  23 Martie 2016, 19:50

CFR nu are voie bai militiene...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează