FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație inedită pentru FCSB după transferul lui Florinel Coman » 10 jucători se luptă pentru 3 locuri de titular

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 18:21

FCSB l-a adus astăzi pe Florinel Coman, 19 ani, echipa roș-albastră plătind 2 milioane de euro celor de la Viitorul.

După transferul mijlocașului lateral, antrenorul Nicolae Dică are mari bătăi de cap. Începând cu acest sezon, pentru un loc de titular în linia de trei mijlocași ofensivi, din spatele vârfului, se luptă 10 jucători.

Astfel, Florinel Coman, Budescu, Florin Tănase, Teixeira, De Amorim, Enache, Golofca, Dennis Man, Robert Grecu și Daniel Benzar se vor duela pentru a-l convinge pe tehnician că merită să fie titular. În plus, Dică poate să-l folosească și pe Denis Alibec, în spatele vârfului, dacă acesta va juca în același timp cu Harlem Gnohere.

Totuși, Dică poate să mai scăpe de bătăile de cap prin folosirea lui Enache ca fundaș dreapta și pe Teixeira ca mijlocaș central, în fața defensivei. 

Cum ar putea arăta FCSB: Fl. Niță - R. Benzar (Enache), Bălașa (Larie), Artur Jorge, J.Morais (Momcilovici)- Pintilii (Teixeira), Nedelcu - Fl. Tănase (Man), Budescu, Fl. Coman (Golofca) - Alibec (Gnohere)

Citește și: Becali, principalul creditor al Viitorului » Suma uriașă încasată de Hagi de la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  22 August 2017, 08:58

sasi faca echipa pentru liga a 4 a sa se bata cu armata

965157786852203
Catalin Arhire  •  21 August 2017, 20:58

Eu zic ca lupta se va da intre Florinel Coman , Florin Tănase, si Golofca . Budescu nu intra in aceasta lupta , daca este valid ,Teixeira nu joaca in acea zona , De Amorim nu cred ca o sa mai prinda nici macar lotul extins iar Robert Grecu și Daniel Benzar nu pot avea pretentii , momentan , la o pozitie mai buna decat lotul extins ( rezerve sau rezerva rezervelor ) .

958984520821048
Sorin Dreyer  •  21 August 2017, 20:56

nu inteleg ce vrea sa arate domnul cu articolul?sa faca neliniste in vestiar sau ce?ce este cu acest repros?e foarte bine,fiecare post de la mijloc in sus este dublat,asta va deschide lupta pentru concurenta,jucatorii vor da totul la antrenamente sa intre titulari,si vor da totul in timpul jocului ca sa ramina titulari.fiecare echipa mare din West are dubluri pe posturi.ce dracu bagati strimbe?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează