FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Situaţie şocantă în Liga 1: doar 3 cluburi au avut profit în 2015 » Dezastru pentru Steaua şi Astra

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 01:00

Ministerul Finanţelor a publicat datele financiare ale tuturor societăţilor pentru anul 2015, iar Gazeta Sporturilor a făcut o radiografie completă pentru toate cele 14 cluburi care au fost în Liga 1 în sezonul precedent.

Concluzia este una cutremurătoare pentru fotbalul românesc! Doar 3 formaţii au raportat profit, singurul club care se poate lăuda cu
o sumă importantă de excedent e Viitorul Constanţa, cu 1,25 milioane de euro. Pe platforma Gazeta Digitală poţi vedea şi celelalte echipe din Liga 1 cu profit în 2015.

În rest, toată lumea e pe minus! Chiar ocupantele primelor două locuri din acest sezon, Astra şi Steaua, se află în topul celor mai mari pierderi din fotbalul românesc.

Citeşte analiza completă în Gazeta de azi, din zori la chioşcuri, şi acum pe platforma Gazeta Digitală: cum arată pierderile formaţiilor din România în 2015 şi care sunt datoriile totale ale celor 14 formaţii din Liga 1.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ EXCLUSIV Totul despre negocierile pentru Puljici! Dinamo a făcut o nouă ofertă

√ INTERVIU EXCLUSIV cu Ladislau Boloni! De ce nu e mulţumit cu ce a realizat în carieră

√ Mergeţi pe mâna noastră! Ultimele amicale înainte de EURO 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
martinpen
martinpen  •  04 Iunie 2016, 16:12
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Iunie 2016, 11:04

fcsb o sa ajunga in faliment ...n o s o mai imprumute nimeni ...

Gresesti, rudele o imprumuta permanent. Asta asa, in caz ca Steaua face profit, sa nu ajunga banii in club ci sa-i returneze la creditor...

mvradulescu
mvradulescu  •  04 Iunie 2016, 14:16
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Iunie 2016, 11:04

fcsb o sa ajunga in faliment ...n o s o mai imprumute nimeni ...

Amice, articolul ăsta e o „delicatețe” pentru tine. Nici dacă îl scriai tu nu ai fi fost mai fericit !Există și astfel de *** : nu pot fi încântați decât dacă aud că în curtea altora se produc, ori sunt posibile catastrofe ... Ar trebui să te pună pe gânduri posibilitatea de a fi „infectat” în felul ăsta, deoarece tratamentul în „butoiul cu apă rece” pare destul de neplăcut și arareori dă rezultatele scontate !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  04 Iunie 2016, 11:26
Postat de zidane92 pe 04 Iunie 2016, 11:00

Intrebati-l pe negoita care sunt celelalte 2 cluburi cu profit? o sa aveti o mare surpriza Dinamo nu a utilizat sezonul trecut nici banii veniti din drepturi tv + bilete + sponsori si alte surse deci marele patron conduce un club cu 0 euro investiti din propriul buzunar, asa vreau si eu patron la Dinamo!

Ai perfecta dreptate , eu de cand spun asta ...pot sa patronez si eu pe dinamo cum o face negoita ....DE EX CASTIGA 5 Mil si CHELTUIE 3 MIL ...NICIODATA NEGOITA N-O SA OFERE SALARIU MARE LA JUCATORI ...SI NU-L INTERESEAZA CUPELE EUROPENE !!! ..CU NEGOITA PATRON DINAMO N-O SA CASTIGE NICIODATA CAMPIONATUL ....IL RUGAM PE NEGOITA SA DESFIINTEZE ECHIPA ....SA NU MAI PIERDEM TIMPUL LA TV , STADION SAU SA CITIM PRESA ASTA DE MIZERIE

Vezi toate comentariile (29)
Comentează