FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Situație tot mai complicată pentru un antrenor din Liga 1: "S-ar putea să nu mai vreau să rămân"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 10:06

Juventus București a suferit vineri seara încă o înfrângere în Liga 1, 0-1 cu Astra, iar șansele de a evita retrogradarea devin din ce în ce mai mici. La finalul partidei, tehnicianul Marin Barbu (59 de ani) a declarat că se gândește să o părăsească pe Juventus în iarnă.

"Mai avem o etapă şi cred că din iarnă patronul nostru va lua nişte măsuri ca să revigoreze acestă echipă.

Domne, s-ar putea să nu mai vreau eu să rămân. Nu este chiar aşa de uşor la Divizia A, când ai multe probleme de lot. Ne despart multe puncte de locurile neretrogradabile. Şanse mai sunt pentru locul de baraj", a declarat Marin Barbu, la TV Telekom Sport.

Juventus București e ultima în Liga 1, cu doar 9 puncte acumulate în 21 de etape. Marin Barbu se află pe banca "lanternei roșii" din Liga 1 de la finalul lunii august, când l-a înlocuit pe Daniel Oprița. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  09 Decembrie 2017, 11:28

Bravo ASTRA! Prefer ASTRA in loc de Dinamo! Sunt mai fair!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează