FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Baraj înainte de baraj » Situație UNICĂ în Liga 1: Dunărea Călărași și Hermannstadt pot termina la egalitate PERFECTĂ

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 21:35

Dunărea Călărași și FC Hermannstadt pot termina play-out-ul la egalitate perfectă. Scenariul nu este deloc unul deplasat, iar echipa care se va salva de la retrogradare s-ar putea decide în urma unui meci de baraj.

Dunărea Călărași a trecut azi de Concordia Chiajna, 2-0, și a urcat pentru moment pe locul de baraj din play-out. Formația lui Dan Alexa are un singur punct avans față de Hermannstadt, iar cele două se vor înfrunta în meci direct în ultima etapă. În caz de egalitate perfectă, se va disputa un baraj.

Cum arată acum lupta dintre Călărași și Hermannstadt

Pentru a ajunge în situația barajului, cele două trebuie să termine la egalitate de puncte, să aibă același numărul al golurilor primite și al golurilor marcate în play-out, iar meciul direct, din ultima etapă, să se termine 0-0, ca în tur. 

În penultima etapă, Dunărea Călărași primește vizita celor de la Gaz Metan, iar Hermannstadt se deplasează la Voluntari.

Ce combinații de rezultate duc la baraj

Varianta 1 Călărași - Mediaș 0-2 Voluntari - Hermannstadt 1-1
Varianta 2 Călărași - Mediaș 1-3 Voluntari - Hermannstadt 2-2
Varianta 3 Călărași - Mediaș 2-4 Voluntari - Hermannstadt 3-3
Varianta 4 Călărași - Mediaș 3-5 Voluntari - Hermannstadt 4-4

Ar urma un program infernal

După un play-out anevoios și un meci direct de baraj, câștigătoarea ar fi obligată să mai dispute o dublă manșă pentru rămânerea în primul eșalon.  Adversară ar fi ocupanta locului trei la finalul sezonului de Liga 2. 

Vezi și: 

Clasamentul LIVE, programul etapei și statistici

DUNĂREA - CHIAJNA 2-0 // Dunărea respiră după victoria cu Concordia! Ilfovenii lui Falub au retrogradat matematic în Liga a 2-a

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
fibra
fibra  •  23 Mai 2019, 09:50

Nu v-a luat mintea foc cu atatea calcule aberante? Voi jucati campionatul pe hartie,ce se intampla practic,chiar nu va intereseaza.

dora
dora  •  23 Mai 2019, 09:48

De ce nu introduceti in ecuatia locului de baraj si Voluntariul ?

sibman
sibman  •  23 Mai 2019, 08:52
Postat de gazistu pe 22 Mai 2019, 23:47

ii batem 0-1 la Calarasi si no sa fie egalitate perfecta. Ati facut voi calcule dar nu iasa asa, Chiajna si Calarasi cad, iar Sb joaca baraju cu U cluj...

Stai linistit, Medias nu bate la Calarasi. Astea sunt bărbi, povesti de adormit copii.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează