FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Șmecherii de pe Wall Street! Becali are un plan secret cu jucătorii Stelei: "Nu sunt tâmpit! Cu Stanciu am acționat deja!"

Foto:Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto:Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 18:27

Gigi Becali a explicat cum vor avea loc achizițiile de jucători și a descris modul în care s-a asigurat că nu va pierde fotbaliștii care au semnat cu echipa patronată de el.

"Nu sunt tâmpit să-i iau pe Răzvan Marin și pe Florin Tănase și să facă alții bani cu ei. Mă gândesc să cumpăr un club din Liga a 2-a, să trec jucătorii pe acea societate, după care să-i dau împrumut la Steaua. Trebuie să mă interesez la FRF și LPF dacă pot face această mișcare.

Mi-am luat măsuri de precauție, la ultimii jucători pe care i-am cumpărat am trecut în contract că, dacă sunt probleme juridice, la ordinul meu ei vor semna aceleași contracte cu societatea de fotbal pe care eu o indic. Pe Stanciu l-am pus să semneze şi a semnat cu altă societate. Îmi iau 6-7 jucători cu care am semnat măcar ultimii cu ei și mă duc la Voluntari, Petrolul, oriunde, numai la Rapid nu", a spus Becali la o conferință de presă, conform Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
138603946554036
Shobo Muritoru  •  26 Mai 2016, 09:23

Oriunde s-ar duce eu unul o sa fiu alaturi de el. Asta a tinut Steaua in Viata pana acum. Daca era dupa armata...ajungeam ca Progresul,anonimi in liga a4a!!!! Mai bine ar lua jucatorii buni si ar pleca la Petrolul sau Pitesti. La Petrolul are si Stadion si suporteri de 5 stele si pe Vivi Rachita langa el. Le-as da Steaua gratis la generali sa o distruga ei,ca asta vor,ca mor de foame.

zizu
zizu  •  26 Mai 2016, 07:33
Postat de stelistdemic01 pe 26 Mai 2016, 00:01

vorbesti de famiia ***? *** da sa vezi cind o sa-si ia securitatea + MAI-ul clubu si marca inapoi... o s ramaneti cu 2 ciini pe o buca de carpa...

negoita sau oricare dinfamilia lui...nu o fi alba ca zapada ,dar nu a facut o zo de parnaie,are cazierul alb! noi la dinamo,am curatat clubul,de ...becalioti! s a invadat terenul....cu orice risc,vedetiva voi de TSCK vostru

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  26 Mai 2016, 06:28

Eeee, nu eşti!Dacă ai făcut pârnaie pt.golăneli financiare...AM MARI DUBII CĂ NU EŞTI!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează