FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 0-1

"Smurdul" Niță, despre scenele de groază cu Ivan: "Am văzut că nu mai mișcă"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 22:52

Florin Niță a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor lui Andrei Ivan, la o fază la care jucătorul Craiovei a rămas inconștient pe gazon, în timpul meciului dintre CS U și FCSB (0-1).

În minutul 34, Andrei Ivan s-a prăbușit inconștient în urma unui duel aerian cu Mihai Bălașa. Florin Niță a fost primul care a ajuns lângă craiovean și l-a ajutat să nu-și înghită limba. Ivan și-a revenit și a reluat partida (detalii AICI). 

"Sunt puțin euforic, pentru că am câștigat un meci extrem de greu. Mă bucur că Andrei Ivan este bine. Am văzut că a căzut și că nu se mai mișca, că este inconștient. Așa că l-am întors pe o parte și l-am ajutat sa nu-și înghită limba", a spus portarul stelist la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

"Leșinasem, m-a ajutat să nu-mi înghit limba. Noi în prima repriză am domint total, am avut ocazii foarte mari de a marca. Eu nu m-am simțit obosit, am alergat tot timpul. Obiectivul este să terminăm pe podium" Andrei Ivan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
submarina
submarina  •  10 Aprilie 2017, 23:06
Postat de dansy pe 10 Aprilie 2017, 09:36

Si fundasul vostru ce merita ,daca esti corect???

Hmm...m-ai pus in dificultate...trebuie sa revad faza pentru a face o concluzie obiectiva...Oricum sunt de parere ca daca fundasul l-a lovit cu cotul intentionat pe Ivan, atunci merita rosu direct.

dansy
dansy  •  10 Aprilie 2017, 09:36
Postat de submarina pe 10 Aprilie 2017, 08:52

Nita a meritat nota 10 pentru un joc perfect si pentru acest gest omenesc.

Si fundasul vostru ce merita ,daca esti corect???

dansy
dansy  •  10 Aprilie 2017, 09:35

Atata te duce mintea d-le ziarist? Sa spui doar ca Andrei Ivan s-a pabusit la un duel aerian?? Nu ti-e rusine??In loc sa comentezi intrarea extrem de periculoasa,de rosu direct,tu impachetezi totul intr-un ambalaj favorabil FCSB si echipei teroriste de arbitri.Sa-ti fie rusine "ziaristule"

Vezi toate comentariile (25)
Comentează