FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Soarta lui Adi Popa stă în biroul lui Porumboiu! » Cel mai bun transfer al Stelei din această vară poate fi oricînd suspendat de LPF

Adi Popa (24 de ani) a costat-o pe Steaua 400.000 de euro
Adi Popa (24 de ani) a costat-o pe Steaua 400.000 de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 11:26

Patronul Vasluiului i-a dezvăluit lui Gigi Becali că are un contract semnat de fostul mijlocaş al Chiajnei care dacă va deveni public, jucătorul ar fi imediat sancţionat.

Steaua a dat lovitura cu Adi Popa, pe care l-a transferat de la Concordia Chiajna, însă mijlocaşul trăieşte cu teama că ar putea fi suspendat în orice moment de LPF. Motivul? El a semnat în vară un contract cu FC Vaslui, document care se află şi acum în posesia lui Adrian Porumboiu, chiar dacă fotbalistul n-a mai rămas la gruparea moldavă.

"M-a sunat Porumboiu şi mi-a spus că acel contract semnat de Popa este în biroul lui. Totuşi, mi-a promis că nu-l va scoate niciodată pentru că nu vrea să-i facă rău băiatului, mai ales că a renunţat Porumboiu de bunăvoie la el", a spus Gigi Becali.

În vară, Popa se înţelesese cu FC Vaslui, a şi semnat, însă Porumboiu s-a răzgîndit în privinţa lui după ce a reuşit să-l ia pe Antal, de la Oţelul. Atunci, oficialii vasluieni au inventat că lui Popa i-ar fi ieşit analizele medicale în neregulă şi din acest motiv au renunţat la el. Popa a revenit la Chiajna, a început sezonul sub comanda lui Stan, iar după primele 4 etape a fost cumpărat de Steaua.

"După meciul Stuttgart - Steaua l-a sunat pe Porumboiu şi i-am zis aşa: «Cum ai putut să scapi un asemenea superfotbalist? Mare gafă ai făcut!». E vorba despre Adi Popa" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

6,75 e media notelor GSP încasate de Adi Popa pentru prestaţiile lui în tricoul Stelei, el fiind pe primul loc în topul steliştilor, în faţa lui Rusescu (6,64) şi Chipciu (6,29)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
ciobanudorin_2006
ciobanudorin_2006  •  28 Septembrie 2012, 17:38

stire se doi lei trebuia inregistrat acel contract.....deh gazeta nu......

bluearth
bluearth  •  28 Septembrie 2012, 14:19
Postat de qpax pe 28 Septembrie 2012, 13:42

Cine dre' sa-l plateasca pe boschetarul asta mah? Crezi ca ungurete ala e fraier sa dea bani la boschetari, care nu fac altceva decat sa arunce cu ridicol in propria echipa? ...:))

ia uita gusterul cum scoate limba otravita din vagauna

qpax
qpax  •  28 Septembrie 2012, 13:42
Postat de on1e pe 28 Septembrie 2012, 13:14

Romanii nu sunt prosti , au ei alte defecte ! Știm cu toții ca esti plătit de Arpad sa postezi pe forum ! De ce voi frânarii plătiți de Arpad aveți cele mai multe conturi de pe forum și cu sigla la alte cluburi ?

Cine dre' sa-l plateasca pe boschetarul asta mah? Crezi ca ungurete ala e fraier sa dea bani la boschetari, care nu fac altceva decat sa arunce cu ridicol in propria echipa? ...:))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează