FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Soarta lui Adi Popa stă în biroul lui Porumboiu! » Cel mai bun transfer al Stelei din această vară poate fi oricînd suspendat de LPF

Adi Popa (24 de ani) a costat-o pe Steaua 400.000 de euro
Adi Popa (24 de ani) a costat-o pe Steaua 400.000 de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 11:26

Patronul Vasluiului i-a dezvăluit lui Gigi Becali că are un contract semnat de fostul mijlocaş al Chiajnei care dacă va deveni public, jucătorul ar fi imediat sancţionat.

Steaua a dat lovitura cu Adi Popa, pe care l-a transferat de la Concordia Chiajna, însă mijlocaşul trăieşte cu teama că ar putea fi suspendat în orice moment de LPF. Motivul? El a semnat în vară un contract cu FC Vaslui, document care se află şi acum în posesia lui Adrian Porumboiu, chiar dacă fotbalistul n-a mai rămas la gruparea moldavă.

"M-a sunat Porumboiu şi mi-a spus că acel contract semnat de Popa este în biroul lui. Totuşi, mi-a promis că nu-l va scoate niciodată pentru că nu vrea să-i facă rău băiatului, mai ales că a renunţat Porumboiu de bunăvoie la el", a spus Gigi Becali.

În vară, Popa se înţelesese cu FC Vaslui, a şi semnat, însă Porumboiu s-a răzgîndit în privinţa lui după ce a reuşit să-l ia pe Antal, de la Oţelul. Atunci, oficialii vasluieni au inventat că lui Popa i-ar fi ieşit analizele medicale în neregulă şi din acest motiv au renunţat la el. Popa a revenit la Chiajna, a început sezonul sub comanda lui Stan, iar după primele 4 etape a fost cumpărat de Steaua.

"După meciul Stuttgart - Steaua l-a sunat pe Porumboiu şi i-am zis aşa: «Cum ai putut să scapi un asemenea superfotbalist? Mare gafă ai făcut!». E vorba despre Adi Popa" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

6,75 e media notelor GSP încasate de Adi Popa pentru prestaţiile lui în tricoul Stelei, el fiind pe primul loc în topul steliştilor, în faţa lui Rusescu (6,64) şi Chipciu (6,29)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (23)
ciobanudorin_2006
ciobanudorin_2006  •  28 Septembrie 2012, 17:38

stire se doi lei trebuia inregistrat acel contract.....deh gazeta nu......

bluearth
bluearth  •  28 Septembrie 2012, 14:19
Postat de qpax pe 28 Septembrie 2012, 13:42

Cine dre' sa-l plateasca pe boschetarul asta mah? Crezi ca ungurete ala e fraier sa dea bani la boschetari, care nu fac altceva decat sa arunce cu ridicol in propria echipa? ...:))

ia uita gusterul cum scoate limba otravita din vagauna

qpax
qpax  •  28 Septembrie 2012, 13:42
Postat de on1e pe 28 Septembrie 2012, 13:14

Romanii nu sunt prosti , au ei alte defecte ! Știm cu toții ca esti plătit de Arpad sa postezi pe forum ! De ce voi frânarii plătiți de Arpad aveți cele mai multe conturi de pe forum și cu sigla la alte cluburi ?

Cine dre' sa-l plateasca pe boschetarul asta mah? Crezi ca ungurete ala e fraier sa dea bani la boschetari, care nu fac altceva decat sa arunce cu ridicol in propria echipa? ...:))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează