FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Soarta lui Lucian Sînmărtean la Steaua este aproape de a fi definitivată » Ce se va întîmpla cu mijlocaşul stelist

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 15:29

Steaua este aproape de a-şi pierde trei dintre cele mai importante piese din actuala echipă. Szukala, Latovlevici şi Sînmărtean îşi vor încheia contractele cu formaţia din Ghencea, dar preşedintele de onoare al clubului face anunţul aşteptat de stelişti.

Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al Stelei, anunţă că Sînmărtean şi clubul "militar" au pornit negocierile pentru semnarea unui nou contract.

"Au început negocierile între club şi Sînmărtean. De bani nu se pune problema să fie un inconvenient, discuţiile se poartă la durata contractului. Se simte foarte bine la Steaua şi probabil ne vom înţelege", a declarat Duckadam la Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
bogdany79
bogdany79  •  18 Septembrie 2014, 13:03

Sanmartean trebuie sa ramana...e un jucator de mare valoare. Galca s-a plans ca nu au fost transferati jucatorii ceruti de el. De pe lista lui a fost adus doar Breveld. Am o intrebare pentru dl Galca...Breveld e peste Filip sau Prepelita? Cifrele ne spun clar ca nu...atunci despre ce vorbim Costele. Iti sunt adusi Rusescu, Papp si Bourceanu si tu te plangi ca nu au venit jucatorii de pe lista ta...Sa fim seriosi....ai insistat cu Bokila, un jucator care are 3 meciuri jucate la Terek si pe care se cereau 2,2 milioane de euro....asta e lista: Bokila si Breveld......??? Dcaa era dupa tine il transferam pe Keseru si il aduceam pe Bokila...super deal...Apropo... Prodan ce sa faca la Steaua?

dommon
dommon  •  16 Septembrie 2014, 22:09
Postat de manty_one pe 16 Septembrie 2014, 17:58

in mare parte e adevarat.insa ci0banul este creditorul Stelei de cand a inceput sa finanteze Steaua, asa ca nu merge chiar asa cum crezi...ca in in ultimul timp baga banii in buzunarul lui e adevarat, insa practic isi ia inapoi banii cu care a creditat Steaua in tot acest timp,sigur a ajuns la fundul sacului,daca nu a putut sa-si onoreze datoria catre Olaroiu a trebuit sa-i dea palatul in schimbul datoriei,ii e tot mai greu sa tina echipa,..se anunta vremuri grele si ptr el si ptr Steaua din pct de vedere financiar..speram ca va fi nevoit sa vanda nemaifiind potent financiar...cumparatori sigur se vor gasi ptr ca la Steaua daca investesti vin performantele si automat si banii,vom vedea!!

jiji si-a recuperat cu varf si indesat banii bagati in echipa de ceva vreme...acum merge pe plus si daca s-au aruncat cu bani de aiurea pe jucatori trompeta ca dayro moreno, costea jr sau altii, asta e doar din vina lui, ca n-a stiut sa-si aduca oameni capabili care cunosc acest fenomen...a angajat doar rude, prieteni..

siderestulcaramele
siderestulcaramele  •  16 Septembrie 2014, 20:51

niciodata nu ma asteptam ca Sanmartean sa faca fata la Steaua.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează