FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Soluţia surpriză propusă pentru schimbarea lui Flavius Stoican: "Cei doi ar fi perfecţi la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 11:52

Dinamo suferă în ultima perioadă din cauza rezultatelor, iar zvonurile conform cărora Flavius Stoican ar urma să fie demis au tot apărut.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a propus o variantă interesantă în cazul în care tehnicianul dinamovist va fi demis.

"Dacă aş fi la Dinamo i-aş pune pe Niculescu şi Dănciulescu, dar şi Flavius Stoican e antrenor. Dacă i-ar pune pe cei doi ar scăpa şi de presiunea galeriei. Stoican e la fel ca Isăilă, sînt din generaţia tînără.

Eu mă mir cum este Dinamo acolo sus. Vrei să iei titlul cu puşti?! E greu!", a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (23)
spartanul
spartanul  •  11 Noiembrie 2014, 10:04

eu ma mir cu sari de la o declaratie la alta dar ma rog iar stoican nu are de ce sa mai stea la dinamo mai vorbim vin meciuri grele cu stoican pe banca daca terminam pe 8 9 hu hu

legoolas
legoolas  •  10 Noiembrie 2014, 21:50

Rednic ar fi bun.

calinescu_
calinescu_  •  10 Noiembrie 2014, 18:40

DACA : 1. REDNIC ; 2. DORINEL MUNTEANU REFUZA DINAMO , ATUNCI : 1. CLAUDIU NICULESCU ; 2. BONETI ; 3. BERGODI ; AR FI SOLUTIILE OPTIME ...!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează