FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Soluție extremă a lui Mircea Sandu: "Trebuie să dărîmăm stadioanele celor de la Steaua, Dinamo și Rapid!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 16:45

Mircea Sandu, fost președinte FRF, a vorbit despre problemele pe care le are România în a organiza cele patru meciuri de la EURO 2020, din cauza infrastructurii.

"Budapesta poate să ne ia meciurile imediat, chiar mîine. În România sînt multe lucruri de rezolvat. Trebuie o autostradă București - Budapesta și metrou de la aeroport pînă în centru.

Este nevoie de patru terenuri de antrenament. Eu am spus că stadioanele trebuie demolate, iar cei de acum zic că trebuie zugrăvite. Pai Dinamo trebuie demolat. Este din 1948 și nu ai ce să mai faci cu el. Trebuie ras de pe fața pămîntului, iar Ministerul de Interne trebuie să aloce 30-40 milioane de euro pentru a-l reconstrui. La fel trebuie făcut și la Giulești. Trebuie să cadă stadioanele pe oameni și să moară cineva ca să fie demolate?

Și mai este și Steaua, unde trebuie vreo 25 de milioane de euro. Trebuie ca arenele să fie acoperite, pentru ca nimeni să nu vadă cum decurg antrenamentele", a spus Sandu la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  08 Noiembrie 2015, 02:19

Tu care ești,***un ZERO absolut pentru fotbal(din fericire-!) mai poți ...dărâmă doar ***,terasa făcută cu bani ...mare iști de la FRF,unde ai furat cu Nesimțire!Așa ca scutesye-de de prezenta ta xare așa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  07 Noiembrie 2015, 21:58

Cum sa darami TEMPLUL ***? Locul tau e ori la mititica***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maresal30
maresal30  •  07 Noiembrie 2015, 21:17
Postat de gerulozaurus pe 07 Noiembrie 2015, 20:00

"Trebuie ca arenele să fie acoperite, pentru ca nimeni să nu vadă cum decurg antrenamentele" aha, acum stiu, deci d'asta sunt acoperite stadioanele!

ba ***dar cam nimik nu stii ,tipi ciobanesc mioritic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează