FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Soluție surpriză pentru România la Euro » El e cel mai în formă repatriat din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 21:08

În luna februarie a acestui an Andrei Cristea a revenit în România, la CSMS Iași, de la formația din eșalonul al treilea din Italia, Martina Franca.

Alături de atacantul moldovenilor au mai existat și alți jucători reveniți în România special pentru a fi mai aproape de echipa națională și pentru a-i forța mâna lui Iordănescu.

Cristea, 31 de ani, n-a spus-o niciodată că a revenit în țară pentru Euro, însă cifrele îl pot obliga pe selecționer să ia în calcul convocarea atacantului de la CSMS Iași.

Andrei Cristea a marcat două goluri și a oferit trei pase decisive în cele 5 meciuri jucate pentru CSMS Iași, având cele mai bune cifre dintre jucătorii repatriați în acest an.

Prima pasă a lui Cristea a venit în victoria cu Viitorul, 2-1, când a fost decisiv la reușita lui Golubovici. Al doilea assist a fost la egalul cu Steaua, 1-1, când i-a pasat tot lui Golubovici, iar ultima pasă de gol a venit în jocul de vineri, cu Petrolul, când i-a trimis decisiv lui Bole.

Cele două goluri ale sale le-a bifat în meciul cu Poli Timișoara, 1-1, și partida cu Petrolul.

200.000 €e cota de transfer a lui Andrei Cristea, conform transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
883135188391540
Popa Corneliu  •  12 Martie 2016, 10:51

Pai ce jucam in 10 la Euro? Voi sunteti habaugi? Mai frate au fost jucatori care au pus osul la calificare, au dat goluri importante si noi dupa un meci, un gol gata il trimitem la Euro? Asa se face selectia?

gabonne1982
gabonne1982  •  12 Martie 2016, 09:14
Postat de zecs93 pe 12 Martie 2016, 00:30

Da e o solutie si Andrei Cristea, noi romanii nu intelegem ca la nationala trebuie chemati jucatori in forma, jucatori care au cifre,goluri,pase,etc !!! Noi si acum chemam la nationala pe criteriu pile ca trebuie sa luam nu mai de la o anumita echipa, dar conceptia asta e una total-total gresita !!! Trebuie sa avem jucatori care dau cel mai bun randament in campionatu nostru sau pe afara ( stranierii) !!! Andrei Cristea poate sa ajute nationala, sper sa-l cheme Tata Puiu si bineinteles si pe alti jucatori noi !!!

da,Andrei Cristea poate fi o solutie pentru Euro daca isi mentine forma actuala pana la final.Ce-a jucat pana acum de la revenirea in Liga I,n-a fost rau,plus ca la 31 de ani nu arata deloc ca un jucator terminat

chromophobia
chromophobia  •  12 Martie 2016, 07:33

conasu_boeru  •  11 Martie 2016, 22:05 Postat de chromophobia pe 11 Martie 2016, 21:58 Doamne fereste,cum sa vina si asta la nationala?Nu avem destule *** gen chipciu,hoban,torje sau d.grigore? Grigore ca iti place sau nu, a fost cel mai sigur si constant jucator roman din campania de calificare ! Mai bine Moti decat Grigore.A fost chemat degeaba in preliminarii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close