FOTBAL  »  Superliga  »  VINDE GIGI?

Sorin Ghionea: "Mi-aş dori să rămînă domnul Becali şi să luăm titlul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2009 00:00

Sorin Ghionea, noul căpitan al Stelei, spune că îşi doreşte ca Gigi Becali să rămînă la echipă pentru a putea lua împreună titlul.

"Noi trebuie să ne facem datoria în teren pentru că de aceea sîntem plătiţi. Mi-aş dori să rămînă domnul Becali la conducerea clubului, deşi reacţia fanilor nu a fost cea mai fericită la adresa lui.

Avem o echipă bună, vrem să luptăm împreună pentru a ne atinge obiectivele. Vrem neapărat titlul. Ştiu ce simte Becali pentru Steaua, ştiu ce însemnăm noi pentru el şi vreau să-l asirgur de sprijinul nostru", a spus Sorin Ghionea la sportro.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  01 Martie 2009, 20:48

mey Sorine , cine crezi tu ca baga mingea-n poarta ? Nu vezi ca de la plecarea lui Thereau , tot fara atacanti jucam ? Sa vorbesti de titlu , inseamna sa ne minti pe noi , suporterii , nu vezi ca suntem inofensivi si nu speriem pe nimeni ?

 •  01 Martie 2009, 20:24

din fericire n-o sa luati titlul si o sa ramineti si cu ciobanul.

 •  01 Martie 2009, 20:23

Fara valize e foarte greu sa mai luati titlul de aici incolo.Multumiti-va sa nu retrogradati sau sa va retrogradeze UEFA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează