FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sougou nu regretă transferul la CFR: "Am venit pentru titluri şi Ligă! E cel mai important moment din carieră"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 14:08

Modou Sougou, atacantul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre evoluţia echipei sale în grupele Champions League.

"Participarea în Champions League a fost cel mai important moment din cariera mea. Am mai jucat în Europa League cu Setubal şi Leiria, ştiu cum e să joci în Europa, dar Liga e altceva. E o altă dimensiune, o altă lume, jucătorii sînt diferiţi. E o competiţie respectată şi o altă atmosferă.

A fost un moment special din viaţa mea de fotbalist. Toată lumea se uită la Champions League la TV, dar e complet altceva să şi joci. Pot să spun că acesta a fost unul dintre motivele pentru care am venit la CFR, să cîştig titluri şi să joc în Liga Campionilor. Nu regret nici o clipă decizia de a veni aici", a spus Modou Sougou la Look TV.

Senegalezul de 28 de ani a vorbit şi despre dubla cu Inter din "şaisprezecimile" Europa League: "În Ligă am început cu factorul surpriză. Nimeni nu se aştepta ca CFR să facă 10 puncte cu Manchester, Braga sau Galatasaray. Acum, toţi adversarii ne cunosc forţa şi se vor pregăti. Avem şanse egale cu Inter, nu ne e frică de ei. Am învăţat mult din Champions League, iar cu ajutorul curajului putem merge mai departe în Europa League"

"Nu ştiu ce să spun despre echipele interesante de mine, eu n-am primit nici o ofertă. Sînt încă la CFR şi nu mă gîndesc la alte echipe"
Modou Sougou

4 goluri a marcat senegalezul pentru CFR Cluj în actualul sezon european

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
cfrclujole
cfrclujole  •  20 Ianuarie 2013, 00:41
Postat de goggu pe 17 Ianuarie 2013, 17:08

Sougou in sfarsit a deschis ochii si vede gunoiul din gulas. Deocamdata, il vede doar cu un ochi,dar...este un inceput

sper ca nu mai ai frati!....

cfrclujole
cfrclujole  •  17 Ianuarie 2013, 20:13

Toata stima, Sougou!

goggu
goggu  •  17 Ianuarie 2013, 17:08

Sougou in sfarsit a deschis ochii si vede gunoiul din gulas. Deocamdata, il vede doar cu un ochi,dar...este un inceput

Vezi toate comentariile (15)
Comentează