FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sparta Praga a mai pus ochii pe un jucător de la FCSB! Despre cine e vorba + Detalii despre transferul lui Niță: "Când te roagă o femeie, altfel stau lucrurile"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 20:09

Impresarul Anamaria Prodan a confirmat faptul că transferul portarului Florin Niță, 30 de ani, de la FCSB la Sparta Praga, s-ar putea oficializa în scurt timp.

Surpriză însă, cehii s-au interesat și de celălalt portar, Andrei Vlad, 18 ani, însă prețul cerut de FCSB a fost cu mult peste puterile Spartei. 

" Sparta Praga are un patron foarte bogat. Au realizat că dacă vor performanță au nevoie de investiții. Transferul lui Niță reprezintă o chestiune de ore. Să vedem de unde scoatem acele bonusuri. Oferta asta e de foarte multă vreme.

Va fi foarte bine plătit. Să terminăm între cluburi, pentru că de acolo totul merge ca pe roate. Țin legătura cu patronul Stelei și când obținem ceea ce dânsul vrea, atunci totul e rezolvat. Trebuie să rezolv cumva!

Când te roagă o femeie altfel stau lucrurile. Prima dată, Niță a refuzat oferta, dar cred că a venit timpul să plece, trebuie să facă acest pas. Acum două săptămâni a refuzat o ofertă de la Sparta Praga. Florin e un tip aparte.

Pentru el, banii nu au fost ceva wow. El a considerat că banii pe care îi primește acum de la Steaua sunt foarte buni. Acum a înțeles că trebuie făcut acest pas pentru că nu mai are atât de mulți bani. Sparta Praga l-a vrut și pe Andrei Vlad înainte de Niță. I-au urmărit pe amândoi", a zis Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

La Sparta Praga evoluează și un alt fost stelist, Nicușor Stanciu, trecut în curtea cehilor de la Anderlecht.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
zizu
zizu  •  31 Ianuarie 2018, 10:19

Pe cine a mai luat sparta de la fcsb? Ar trebui , corect, eventual ....foat la fcsb! Dar probabil v a emoționat foto cu israela prodan reghe

aius
aius  •  31 Ianuarie 2018, 09:24

Pupaza din tei !

roadghost
roadghost  •  30 Ianuarie 2018, 23:36

Pai clar, meseria e bratara de aur, domle...si cu cat e meseria mai veche, cu atat e bratara mai smechera

Vezi toate comentariile (12)
Comentează