FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Spărtura" din lot » FCSB are de rezolvat o mare problemă înaintea startului sezonului! Punctul fragil ignorat de Becali

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 09:12

Achizițiile pe care le-a realizat Becali în vara asta nu au ținut cont de posturile de pe care au fost dați afară jucători.

  • Au venit Budescu, unul dintre cei mai buni atacanți din campionat, Junior Morais, un fundaș stânga bine cotat, și stoperul Larie;

Dar centrul apărării a constituit o problemă în sezonul trecut, iar problema s-a agravat acum, când au fost dați afară doi fundași și a venit unul singur.

Bălașa, Momcilovici și Larie sunt soluțiile lui Dică pentru apărare. Cu mențiunea că doar ultimul a jucat în mod constant stoper în ultimii ani.

Bălașa a fost folosit ba în centru, ba pe dreapta, iar Momcilovici a jucat doar fundaș stânga. E reprofilat "central" din două motive: pe stânga a apărut Junior Morais, iar la capitolul stoperi e destul loc liber.

Dică și Mihai Stoica mai caută o soluție din străinătate, un fundaș central care să fie liber de contract și să ofere garanția că e peste jucătorii aflați deja în lot pe acest post.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
eugen555
eugen555  •  18 Iunie 2017, 15:55

punctul fragil este ca FCSB e un non name.....nu are suporteri si deci nici viitor.....au ramas cateva duzini de cocalari si cativa naivi....ATAT!!!

1111284322230315
Marius Lucian  •  18 Iunie 2017, 13:53

Parerea mea e ca sunt 2 gauri...in afara de un fundas central daca sunt destepti trebuie sa mai ia un jucator sub 23 de ani (de preferinta pe postul lui Man).Nu o sa poata juca tot campionatul doar cu Man...Au facut gresala ca l-au dat Astrei pe Valceanu.

saviola2_8
saviola2_8  •  18 Iunie 2017, 13:40
Postat de Alexandru Chis pe 18 Iunie 2017, 12:29

Pun si eu intrebarea lui Ilie Moromete: "Pe ce te bazezi?" cand faci o astfel de afirmatie? Cred ca nu l-ai vazut pe Dielna in ultimele mecuri ale lui Dinamo in playoff. Are siguranta si plasamentul lui Beldedici si este foarte tehnic. Dar, pentru a vedea aceste calitati, trebuie sa ai ochi si, mai ales, scouteri care sa te sfatuiasca bine si constructiv, nu un MM care o face pe scouterul dar care in spate aranjeaza lucrurile cu impresarii jucatorilor ce urmeaza a veni la FCSB, pentru a-si lua si el ceva din "darul de impresariat". Te-ai intrebat de ce transferul lui Teixeira treneaza? Ei bine tocmai din acest motiv pentru ca MM l-a asigurat pe managerul jucatorului lusitan ca poate sa-i forteze mana lui becali ca acesta, dorind sa-l achizitioneze pe Teixeira, va da nu comision mai mare din care si el, "afaceristul-puscarias MM", sa-si traga partea. Stiu acest lucru din sursa sigura! Cat despre Dielna, acesta a fost ofertat la FCSB, dar MM i-a spus lui Becali sa nu il ia pentru ca ar fi o fire recalcitranta si ar "strica" vestiarul. De fapt, impresarul lui Dielna i-a spus lui MM ca el nu discuta decat cu Becali, ceea ce l-a infuriat la culme pe MM. Eu nu stiu cat o sa-l mai suporte Becali pe MM pentru ca pana acum a pierdut cel putin patru transferuri foarte bune, ultimul fiind cel al lui Morutan. Si acolo si-a "bagat coada" MM, spunandu-i lui Becali ca este un tanar fara prea mari calitati pentru ca Iftimie nu a dorit sa disc

cat despre meme, habar n-am, daca tu stii sigur ca asa e, asa sa fie. oricum nu sunt fan nici al mememului dar nici al oghjerului, sigur ca in materie de cunostinte fotbalistice nu exista comparatie intre cei doi. faptul ca meme il `stoarce` e de notorietate, dar asta cred ca e cel mai mic rau pentru echipa, mai degraba gura patronului ma ingrijoreaza. a si atat teixeira cat si morutan, sunt jucatori pe care nu tin neaparat sa-i vad in tricoul stelei. Mie mi-ar placea sa fi venit nedelcu si coman, eventual benzar, mai erau si altii tinerii care imi placeau, mijlocasul de la iasi, plecat acum 6 luni, imi scapa numele si altii.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează