FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Spectacol și la TV! Ce pregătesc televiziunile pentru meciurile care decid campioana Ligii 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 17:30

Viitorul, FCSB și Dinamo luptă azi, de la 20:00, pentru titlul de campioană. Toate meciurile vor fi în direct, iar televiziunile promit să acopere fiecare moment din lupta la titlu.

Fanii care nu vor fi pe stadioane vor putea vedea fiecare minut din meciuri în direct pe cele două televiziuni de sport care transmit Liga 1

CE PUTEM VEDEA LA TV

CE PREGĂTEŞTE tv DOLCE SPORT

Preview-ul celor 3 finale se va face într-o ediţie specială Minutul 91. Vlad Enăchescu va realiza emisiunea, care va începe la ora 19:00 şi îi va avea ca invitaţi pe Cornel Dinu, Basarab Panduru şi Cristi Balaj. Se va trece de câte două ori pe cele 3 stadioane, iar în pauză şi la final prioritate vor avea intervenţiile şi reacţiile de pe stadionul unde se va sărbători cucerirea titlului. 

Viitorul - CFR Cluj (TV Dolce 1)

CU CÂTE CAMERE SE FILMEAZĂ: 8 fixe și 2 mobile
COMENTATOR: Bogdan Cosmescu
MODERATOR: Ovidiu Ionescu
INVITAT: Marius Bilaşco

Steaua - CSU Craiova (TV Dolce 2)

CU CÂTE CAMERE SE FILMEAZĂ: 10 fixe și 2 mobile
COMENTATOR: Emil Grădinescu
MODERATOR: Dan Udrea
INVITAT: Mihăiţă Pleşan

Dinamo - Astra (TV Dolce 3)

CU CÂTE CAMERE SE FILMEAZĂ: 8 fixe și 2 mobile
COMENTATOR: Cosmin Băleanu
MODERATOR: Alexandru Săbău
INVITAT: Vlad Munteanu

Meciurile alternativ pe Dolce Sport 4

Singurul canal TV din România care va oferi în direct, în acelaşi timp, toate cele 3 meciuri va fi Dolce Sport 4. După modelul Multi-Feed-ului din Champions League, pe acest post partidele vor fi oferite în transmisie alternativă. De fiecare dată când se va întâmpla ceva notabil pe una dintre arene, din Ovidiu, Ştefan cel Mare şi Arena Naţională, se va comuta automat, astfel că telespectatorii vor fi conectaţi non-stop la orice eveniment important de la cele 3 meciuri.

CE PREGĂTEȘTE TV DIGI SPORT

Ziua edițiilor speciale începe la ora 18:30 din studioul de la București. Moderatorul Vali Moraru îi va avea invitați pe Ilie Dumitrescu, Dinu Gheorghe și Radu Paraschivescu.

Emisiunea durează o oră și jumătate și se va trece de două ori prin cele trei locații, pe stadioanele unde se joacă meciuri decisive pentru titlul de campioană, aproximativ 5 minute pentru fiecare intervenție. La finalul celor trei meciuri, emisiunea va dura până la ora 00:00, cu reacții de pe toate cele trei stadioane implicate în lupta pentru titlu. În plus, Digi a decis ca la Ovidiu să amenajeze un studio special în curtea Academiei, filmat cu camere independente care nu țin de transmisia partidei. 

Viitorul - CFR Cluj (TV Digi 1)

CU CÂTE CAMERE SE FILMEAZĂ: 8 fixe și 2 mobile
COMENTATOR: Ionuț Angheluță
MODERATOR: Dan Filoti
INVITAȚI: Ianis Zicu și Nicolae Dică

Steaua - CSU Craiova (TV Digi 3)

CU CÂTE CAMERE SE FILMEAZĂ: 10 fixe și 2 mobile
COMENTATORI: George Dobre, Dan Ștefănescu
MODERATOR: Viorel Grigoroiu
INVITAȚI: Helmuth Duckadam și Daniel Stanciu

Dinamo - Astra (TV Digi 4)

CU CÂTE CAMERE SE FILMEAZĂ: 8 fixe și 2 mobile
COMENTATORI: Mădălin Negoiță, Andrei Tivilic
MODERATOR: Răzvan Panaitescu
INVITAT: Ionel Dănciulescu

Vezi AICI toate detaliile de la cele trei meciuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hristac
hristac  •  13 Mai 2017, 19:42

si titlul merge in dobrogea....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează