FOTBAL  »  Superliga  »  CONSTRUCȚIE

Spectaculoasa arenă care se construiește în Liga 1 era să aibă mari probleme: "Cum naiba să fie stadion fără peluze?!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 00:00

Noua arenă a Pandurilor răsare din pământ la Târgu Jiu. Pe șantier nu există insolvență, se muncește de zor 6 zile din 7 pentru ca stadionul de 12.500 de locuri să fie gata în vara 2017.

Noul stadion este construit din bani publici, Compania Naţională de Investiții alocând 20 de milioane de euro pentru proiect. Arena va avea 12.518 locuri.

În proiectul inițial, stadionul ar fi fost "avangardist". Fără peluze! Erau cele două tribune, iar în locul peluzelor ar fi fost hotelul și corpul administrativ. "S-a revizuit proiectul, prezentat inițial ca fezabil. Să zicem că acela, primul, ar fi păstrat linia stadionului din Braga, cel în stâncă. Doar că aici nu e cazul. «Cum naiba să fie stadion fără peluze?!», a rostit cineva important din oraș. Și s-a revizuit situația", au povestit cei din Târgu Jiu.

Detalii despre arenă și situația fotbalului din Târgu Jiu puteți citi în ediția tipărită și platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ge0x
ge0x  •  29 Octombrie 2016, 19:35

Crimson.veritas stai linistit ca bucurestenii nu sunt invidiosi pe clujeni, timisoreni, olteni sau moldoveni...asa cum sunt ardelenii sau timisorenii pe bucuresteni. Bucurestenii chiar isi doresc sa fie cat mai dezvoltate si alte orase..sa mearga bine in toata tara..

ge0x
ge0x  •  29 Octombrie 2016, 19:30

De ce jaf ma *** ??? Ne place sportul, vrem fotbal, handbal, rugby, gimnastica, natatie, scrima, etc..da bani cine sa bage , tatamare??? E normal ca fiecare comuna, oras , judet sa aloce bani si pt sport..daca voi stati toata ziua cu ochii pe internet, altii prefera sa faca sport. Si cel mai bun ambasador al Romaniei in lume a fost si este sportul, sportivii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  29 Octombrie 2016, 12:19

De ce este jaf din banul public ... puteti sa detaliati? Vorbim de un stadion mic (12-13 mii de locuri), construit pe o suma mica de 30 de milioane de euro, pentru o comunitate care merita, si care are o echipa care a participat deja in cupele europene! Pentru ca eu ... pot sa detaliez jafurile basiste de milioane de euro realizate cu construirea arenelor din Bucuresti si Cluj, mult peste pretul pietii ... si cu capacitati nerealiste ... la gradul de audienta din orasele respective ... deci fara a se realiza un studiu prealabil! Va recomand deci ... sa incercati sa aveti mai mult bun-simt ... chiar daca sunteti ardeleni, bucuresteni ... este greu ... dar nu imposibil! ...:)) Romania nu are nimic de castigat ... daca depopuleaza toate regiunile ... si concentreaza toate investitile si locurile de munca, sau punctele de atractie in Bucuresti si Ardeal ... este o politica falimentara care va duce fara doar si poate la disolutia statului unitar! Bucurestiul si Ardealul ... produc astazi cel mai mai mult produs intern brut, cu resurse umane din toate regiunile ... pentru ca asta s-a urmarit! Nu exista stat unitar in Europa ... care sa aibe o politica similara ... de subminare a anumitor regiuni, in detrimentul altora ... asa cum se intampla intens incepand cu anul 2004 .... in Romania! In timpul asta ... in Bucuresti se construies cartiere intregi ... va ajunge in acest ritm la 4 mil de locuitori pana in 2030 ... dintr-o populatie efectiva de 16 milioane!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează