FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Speranţa lui Dinamo poate pleca gratis » Jucătorul nu a semnat prelungirea contractului

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 14:10

Patrick Petre, 18 ani, este unul dintre jucătorii de viitor al lui Dinamo, însă clubul îl poate pierde gratis pe mijlocaș.

În vara lui 2014, Patrick a semnat un contract pe doi ani cu clubul alb-roșu, urmînd ca după ce trece de vîrsta majoratului să parafeze un nou contract valabil între 3 şi 5 ani.

Acum, mijlocașul a intrat în ultimele șase luni de contract, iar clubul și jucătorul negociază prelungirea înțelegerii, dar pentru moment nu au ajuns la un acord.

Cu toate acestea, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului, este sigur că Petre va rămîne la Dinamo.

"Eu am vorbit și cu el și cu tatăl lui. Nu vor fi probleme la semnarea contractului. Nu se pune problema să plece gratis. Este dinamovist 100%", a spus Dănciulescu la DolceSport.

5 meciuri
a jucat Petre în acest sezon, marcînd un gol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
legoolas
legoolas  •  07 Ianuarie 2016, 20:02

Nu cred ca P.Petre o sa plece de la Dinamo, chiar daca Rednic nu l-a folosit aproape deloc returul asta, am intels ca sunt si ceva probleme in atitudinea pustiului, insa e tanar si e inconjurat de oameni buni.

sorin.pch
sorin.pch  •  07 Ianuarie 2016, 18:49
Postat de khal_37 pe 07 Ianuarie 2016, 18:39

Nu ma cred destept troll bolnav, chiar sunt, iar in ceea ce priveste comentariul meu informatiile sunt pe net.

ai dovedit ce destept esti cand ai aifirmat ca " inforamtiile sunt pe net" daca tu crezi tot ce scrie pe net insemna ca esti dus. cum dracu sa castige 50 de euro pe luna tu realizezi, ce spui?cat este un salariu minim pe economie, si nu-mi spune mie ca la fcsb poate castiga patrik 12 000pe luna. 12 000 au cei mai buni jucatori de la fcsb, dar nu te-ai intrabt ce salariu are enceanu sau altii tineri ca nu prea joaca la fcsb iti spun eu mai mult de 2500 nu are niciunul (informatii de pe net ) :))) mai intai sa aberezi pe aici pe la stirile despre dinamo du-te baiatul vezi-ti de echipa ta afla mai intai ce se intampla acolo, si apoi sa aberezi pe aici

khal_37
khal_37  •  07 Ianuarie 2016, 18:39
Postat de steaua_fara_nume pe 07 Ianuarie 2016, 18:34

cum le stii tu pe toate ca un cal batran ...asta care te crezi mai destept decat danciulescu :)))))

Nu ma cred destept troll bolnav, chiar sunt, iar in ceea ce priveste comentariul meu informatiile sunt pe net.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează