FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Speranțele lui Reghecampf au fost năruite! Mesajul primit astăzi din interior: "Nu se pune problema să se poată baza pe acești jucători"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 18:53

Chiar dacă Reghecampf și-a trimis mai mulți jucători la echipa secundă pentru a avea meciuri în picioare, antrenorul roș-albaștrilor nu se va putea baza în viitorul apropiat pe niciun fotbalist de la Steaua II.

Antrenorul Ion Toma s-a arătat dezamăgit de mai mulți jucători după meciul din Liga a 3-a cu CS Podari, scor 1-0, și îi transmite lui Reghecampf că niciun jucător nu poate fi luat în acest moment la prima echipă.

"Pleaşcă încearcă să se integreze, are mult timp de când nu a jucat, Tudorie este un jucător tânăr de perspectivă care trebuie să-şi intre în ritm. Man a jucat pe un post diferit pentru că am avut probleme de lot din cauza accidentărilor", a spus Ion Toma la TV Digi Sport.

Tehnicianul echipei secunde a fost întrebat dacă Reghe poate folosi cu Dinamo vreun jucător de la Steaua II și a răspuns: "Din punctul meu de vedere, acum nu se pune problema".

Zilele trecute speranța lui Reghecampf era că va putea să-l folosească măcar pe Pleașcă în meciul cu Dinamo, mai ales că echipa stă prost la capitolul fundași dreapta.

Meciul dintre Steaua și Dinamo se va juca duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30, în direct pe TV Digi Sport 1, TV Dolce Sport 1, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close