FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Spion în Austria » Rădoi a lăsat echipa pe mîna lui Pedrazzini pentru a urmări ultimul amical al lui ASA

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 18:54

Mirel Rădoi vrea primul trofeu ca antrenor chiar de la primul meci oficial. Tehnicianul Stelei a părăsit cantonamentul Stelei pentru a putea urmări ultimul amical al verii al celor de la ASA Tg. Mureş.

Însoțit de președintele Valeriu Argăseală, Rădoi a mers la Bad Wimsbach, unde a stat în tribună la amicalul dintre ASA Tg. Mureș și Mlada Boleslav. Astfel, antrenamentul de seară al campioanei României a fost condus de Massimo Pedrazzini, antrenorul principal în acte al echipei.

ASA a început amicalul cu Mlada în următoarea formulă: Stăncioiu - Golanski, M. Constantin, Bejan, Brandan - G. Mureșan, V. Maftei - Kortzorg, Cl. Voiculeț, Varga - Axente. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0, goluri marcate în prima repriză de Pablo Brandan și Gabi Mureșan.

Steaua mai are programat un meci de pregătire înainte de revenirea din Austria, mîine, împotriva celor de la FK Qarabagh (Azerbaidjan).

Supercupa României dintre Steaua și ASA se va disputa miercuri, ora 21:00, pe Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
davi7
davi7  •  03 Iulie 2015, 01:18

Nu stiu de ce nu a luat pe Teixeira,daca prindea si pregatirea era f bun. Gigi ii era si dator,din cauza lui a avut necazuri la Petrolul. Mare calic a devenit..

stelbz
stelbz  •  02 Iulie 2015, 19:11

Fara un jucator de tip Sanmartean(Teixeira, Budescu) care sa limpezeasca actiunile de atac, eu nu vad bine atat calificarea in grupe cat si rezultatele din acest an in campionat si cupe. Daca Astra il va aduce si pe Teixeira(dupa spusele lor azi) atunci Astra va avea prima sansa la titlu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează