FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Spionul lui Becali expulzat! Decizie drastică a lui Dică: "Fără telefoane și fără Mache pe banca Stelei"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 20:33

Nicolae Dică a explicat cum va reacționa dacă Gigi Becali va încerca să se bage peste el în echipa FCSB-ului.

"Nu se va întâmpla să fiu sunat de domnul Becali, pentru că n-am telefonul pe bancă. Și nici Mache nu va sta pe bancă. Dacă patronul îmi cere să-i arăt primul ”11”, e normal să-l arăt. Poate vom gândi la fel. Știu ce am de făcut dacă el îmi va impune jucători.

Veți vedea la momentul respectiv. Obiectivul comun e ca echipa să-și câștige meciurile. Dacă nu vom avea rezultate, eu voi răspunde", a declarat Dică la TV Digi Sport.

Gabi Balint s-a amuzat și i-a dat lui Dică un sfat: "Există un aparat care bruiază telefonul, îl cumperi și-l ții pe bancă".

Balint a continuat: "Eu îl sfătuiesc pe Dică să se impună în fața jucătorilor. Eu cred în el. Am văzut cum analizează lucrurile. Sunt sigur că are perspectivă să devină antrenor bun. E important să-și facă lotul din timp. El trebuie să știe să gestioneze relația cu patronul".

"Și pe mine mă mai suna Gigi când eram la Steaua. Acceptam dialogul. El trăiește pentru fotbal. Doarme cu gândul la fotbal și tot la fel se trezește. Cu siguranță va trebui să existe un dialog între patron și antrenor" Ilie Dumitrescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
bazileon
bazileon  •  23 Mai 2017, 13:19

Nu stie sa scrie prea bine, dar deseneaza cursiv!

bazileon
bazileon  •  23 Mai 2017, 13:17

Rule Becalia!

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  23 Mai 2017, 10:20

nu știu cum poate fi, ca antrenor, acest noname de i se spune (a)Dică. dar „proba demnității” a picat-o, cu brio, acum câțiva ani, când a fost dat afară cu brutalitate de același Becali, pe când era jucător.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează