FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Spiritele nu se calmează la CFR Cluj » Replica acidă dată de Mario Felgueiras lui Iuliu Mureşan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 14:43

Mario Felgueiras n-a venit la antrenamentele lui CFR Cluj, iar preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că portughezul va fi penalizat cu 25% din contract.

Mario Felguieras a reacţionat dur prin intermediul avocatului său, Josep Vandellos, care a dezvălui că portarul ardelenilor nu a primit nici un salariu pe anul acesta.

"În primul rînd, este important de subliniat că CFR Cluj are datorii faţă de Mario Felgueiras încă din sezonului trecut! Cu alte cuvinte, Mario nu a primit încă nici un salariu pentru anul competiţional în curs - început în iulie anul trecut - şi, mai mult, are încă de primit salarii pentru anul competiţional trecut - finalizat în iunie 2014. Deci întîrzierile la plata salariilor sale sînt mai mari de 6 luni de zile", a declarat Vandellos pentru stiridesport.ro.

Avocatul goalkeeper-ului a mai spus şi că Felgueiras n-a vrut să facă publică această problemă, însă din cauza declaraţiilor lui Iuliu Mureşan n-a mai avut de ales:

"Din respect faţă de club şi suporteri, Mario nu a dorit niciodată că acest conflict să devină public, însă declaraţiile făcute ieri de domnul Mureşan depăşesc orice limită!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
daniaania
daniaania  •  23 Ianuarie 2015, 12:37

Vad multe comentarii aiurea de frustrati gen U. Mario are dreptate ca nu a fost platit dar este inca jucatorul cfr-lui si nu poate sa faca ce doreste..Avea obtiunea sa puna memoriu de anul trecut. Nu este bine ce face acum..Legal Muresan are dreptate..

turbozero
turbozero  •  22 Ianuarie 2015, 18:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

banii de CL s-au impartit intreba-i pe "mitici" unde sunt!! fiindca gaska interlopo-securista din cluj boc/rus/arpi/muiesan sustineau separatismul fata de "mitici" si pe la spate cotizau la Bucuresti sa ia titluri si cupe.. nu uit un video la TV cand inaintea unui meci din CL mitica si sandu ieseau din hotel la cluj incadrati de partzkany si muiesan.. banii aia i-au impartit intre ei impreuna cu satelitii lor brasov,hotzelu si cu arbitri

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Ianuarie 2015, 18:03

...ca sa tii mioarele grupate ( si nu behaie) , trebuie sa hranesti bine cainele-(dr) !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează