FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Spitalul "Steaua" » Radu Paligora clarifică situaţia celor 4 accidentaţi! Apărarea roş-albaştrilor e în piuneze: "Îmi asum greşeala!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 13:29

Radu Paligora a vorbit despre starea celor 4 jucători ai roş-albaştrilor care au probleme medicale. Medicul Stelei recunoaşte că în ceea ce priveşte situaţia în care se află Florin Gardoş are să-şi reproşeze anumite lucuri. 

...despre Gardoş: "E un caz medical complex. A suferit o leziune musculară cu o săptămînă înainte de finala Cupei. Apoi, îmi asum greşeala că nu am controlat refacerea lui pe durata vacanţei.

La revenire am constatat că leziunea s-a agravaat, apărînd cicatrice. E imposibil să prezic cînd va reveni. Accidentarea nu e gravă, e bine că nu necesită operaţie, dar are nevoie de pauză pînă cînd va fi 100% bine. La Gardoş o altă problemă e lipsa antrenamentelor.

El e în permanenţă monitorizat de noi şi sperăm ca în curînd să-şi reia antrenamentele. Antrenorul nu a pus presiune pe noi. La Gardoş nu se pune problema să intre la antrenamentele normale în această săptămînă.

Se pregăteşte la un anumit nivel, luni îi vom face un alt examen şi vedem cum va răspunde muşchiul, iar apoi îi vom mări intensitatea pregătirii", a spus Paligora. 

...despre Varela: "Suferă de o pubalgie cronică destul de gravă. S-a pus problema unei intervenţii chirurgicale. Situaţia lui s-a îmbunătăţit. Sperăm să nu ajungem la operaţie. Totuşi, el a pierdut o mare parte din pregătire".

...despre Adi Popa: "El a avut o problemă claviculară, am încercat un tratament neconvenţional, care a dat rezultate. Pe jucător l-am cîştigat pentru antrenamente, deşi are un discomfort clar". 

...despre Szukala: "Şi el a avut şi el o pubalgie cronică. Nu a avut vacanţă, a muncit în toată perioada. În prezent poate face faţă la antrenamente, dar a plecat cu un handicap de o săptămînă. Eu dialoghez zilnic cu jucătorii, îi întreb mereu cum se simt, dacă e mai bine sau mai rău, ce senzaţii au.

Are un handicap de o săptămînă faţă de restul. Pubalgia poate apărea din cauza istoricului fiecărui jucător, din cauza terenului sau a altor cauze.

Nu există risc de accidentare mai gravă, doar este resimţită o durere mai mare. Cînd simt durerea mai puternică, jucătorii se opresc", a mai spus Paligora la conferinţa de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
winer1
winer1  •  22 Iulie 2014, 20:53

Se pare ca nu mai sunt bani de...pungute..:) ,de asta ca pe capete...

lucianostelistu
lucianostelistu  •  22 Iulie 2014, 16:11

scuze , scuze , .... DACA ERAI BOULE LA BARCELONA , BAYER, REAL ???????????? LA FEL VB ???? SAU ERA DEMISIONAT IMEDIAT ....... zic si eu , medicul parca este cel mai important dupa antrenor....

ddenisssa
ddenisssa  •  22 Iulie 2014, 15:36
Postat de unico_biancorossi pe 22 Iulie 2014, 15:15

mda, aceasta epidemie este ingrijoratoare (presupun ca e epidemie, n-am citit ineptiile din articol..)

Cum te mai pricepi tu la toate: epidemie de pulbagie! Uneori e bine sa mai citesti, altfel nu progresezi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează