FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 1-2

Spovedania lui Reghe » Ce nu l-a mulțumit la Severin, cum a ajuns banderola la Alibec și gestul surprinzător al lui Becali: "M-a sunat și și-a cerut scuze"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 22:14

Laurențiu Reghecampf este de părere că Steaua a practicat un joc bun în meciul cu CS U Craiova, câștigat cu scorul de 2-1, dar și-ar fi dorit ca fotbaliștii săi să paseze mai mult.

"Nu cred că rezultatele de egalitate din ultimele etape au fost cele mai corecte. Jocul nostru a fost bun și atunci, dar am avut ghinion. Azi am avut un joc bun în mare, îmi doream ca jucătorii să paseze mai mult. Și Craiova a avut pressing avansat, iar asta ne-a pus probleme", a spus Reghecampf la finalul meciului, la TV Digi Sport.

Antrenorul Stelei nu este supărat pe Tamaș, deși fundașul a faultat de două ori în careu. Niță a apărat primul penalty, dar Zlatinski a înscris a doua oară.

"Se întâmplă, la apărători e greu, sunt mereu sub presiune. Nu m-am gândit să-l schimb, nici nu aveam altă soluție. Sper ca la următoarele meciuri să nu mai avem asemenea ghinioane", a afirmat Laurențiu Reghecampf.

Tehnicianul a dezvăluit că a fost sunat de Gigi Becali, iar patronul Stelei și-a cerut scuze după ce a spus echipa de start a Stelei în urmă cu câteva zile.

"Ce ar trebuie să răspund la întrebările despre patron? Să-i răspund patronului? Niciodată! M-a sunat și și-a cerut scuze, a recunoscut că nu trebuia să spună echipa, a dat un avantaj adversarului", a încheiat Reghecampf.

"Pintilii a acceptat să-i dea banderola lui Denis Alibec, sunt lucruri pe care jucătorii le stabilesc singuri" Laurențiu Reghecampf, despre faptul că Alibec a fost căpitan 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
104772133226352
Petre Radulescu  •  19 Februarie 2017, 09:37

Saracii prazari, nici nu mai stiu de cand n-au mai batut Steaua. Chiar mi-e mila de ei, mai ales cand ma gandesc cate sperante isi pusesera in acest meci. Cat e Gigione in floare, nici in PL nu ne doare! STEAUA, STEAUA, STEAUA!! Restul nu conteaza!

10206056252507072
Gherhard Robert  •  19 Februarie 2017, 08:27

Nu am injurat ..am spus numai adevarul..de ce ma cenzurati??***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  19 Februarie 2017, 08:25

Si a cerut oierul scuze!!!+

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close