FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DOLCE 1, DIGI 1, LOOK TV, TVR 1

Sprijin surpriză pentru Rădoi: "Nu o să accept niciodată ca fanii Stelei să îl vorbească de rău!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 12:20

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre situaţia în care se află Mirel Rădoi, care ar putea renunţa la postul de pe banca Stelei.

"Este o idioţenie dacă Rădoi va demisiona. Este un băiat inteligent, nu se vede că nu are bacalaureatul. Ştiţi că eu nu perii pe nimeni. Dacă va continua, va ajunge un antrenor periculos şi va conduce echipa foarte bine în play-off. Merită să conducă Steaua.

Nu o să accept niciodată ca unii suporteri ai acestei echipe să-l vorbească de rău pe Rădoi, o legendă pentru ei. Îmi doresc din suflet ca el să ajungă un antrenor bun. Merită acest lucru. Dacă îl vor schimba pe Rădoi, vor avea mari probleme. N-ar trebui să spun asta, dar în mine are un susţinător"

Mirel Rădoi a ratat pînă acum toate obiectivele cu Steaua: Supercupa României, grupele Ligii Campionilor şi grupele Europa League. În plus, a pierdut cu Dinamo, 1-3, aceasta fiind prima înfrîngere în Derby de România a campioanei după 4 ani şi jumătate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  27 Noiembrie 2015, 20:30

Nu se vede ca n-are Bac-ul, se simte :)))))))))))))))))

crimson.veritas
crimson.veritas  •  27 Noiembrie 2015, 15:44
Postat de steaua1986forever pe 27 Noiembrie 2015, 15:23

Pai si eu imi doream sa ramana la Dinamo celebrul Stoican. Nu de alta, dar cu el echipa mergea din ce in ce mai rau. Asa si Jumulica, isi doreste sa ramana Radoi. Eu il respect pe FOTBALISTUL RADOI insa "antrenorul" (sau ma rog, ce e el acum) Radoi este o NULITATE. Si asta o spun pentru ca sunt stelist adevarat, nu gigist, nu fecesebist, nu clona gesepista.

Bah ... da voi sunteti cazuti in cap? Nu merita Radoi un sezon la Steaua ... dupa cate a facut pentru echipa asta? Ce avem de pierdut ... dupa 3 titluri consecutive ... in cel mai rau caz ... ratam titlul ... asa si? Ce mare smecherie este un titlu ... in comparatie cu un jucator ca Radoi, cel mai profesionist jucator din istoria Stelei ... istoria profesionista a acestui Club! Lasati-l in pace ... ca ma disperati ... cu 'demisia' voastra ... sunteti niste basisti ordinari ... mai schimbati muzicuta ... inteleg ca nu sunteti suporteri ... sunteti niste cersetori ... credeti ca va datoreaza ceva Becali? Credeti ca Steaua este o companie de stat ... unde sunteti actionari? Sa cereti voi demisia in stanga si-n dreapta ... si pe Galca l-ati capiat tot returul ... mai imbogatiti-va si voi vocabularul vostru basist cu alte cuvinte decat ... 'demisia' si 'nulitate' ... nulitate a fost si este liderul vostru nevertebrat de la cotroceni fostul si actualul! EU vreau sa-l vad pe Radoi antrenor la Steaua ... luam titlul, nu-l luam ... ma doare fix in cot ... vreau sa-l vad pe Radoi cum scrie din nou istorie cu Steaua si cum pleaca pe aripile acestei meserii ... cu Steaua! Este primul an de antrenorat al lui Radoi ... si voi vb. deja de nulitati (basisti prosti) de unde si pana unde aveti pretentia ca Steaua sa domine si sa conduca ddetasat Liga 1 ... *** ... v-ati da seama ... ca un astfel de 'rezultat' ... este imposibil!...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Noiembrie 2015, 15:23

Pai si eu imi doream sa ramana la Dinamo celebrul Stoican. Nu de alta, dar cu el echipa mergea din ce in ce mai rau. Asa si Jumulica, isi doreste sa ramana Radoi. Eu il respect pe FOTBALISTUL RADOI insa "antrenorul" (sau ma rog, ce e el acum) Radoi este o NULITATE. Si asta o spun pentru ca sunt stelist adevarat, nu gigist, nu fecesebist, nu clona gesepista.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează