FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-PANDURII 6-0

Srgian Luchin, taxat în vestiarul Stelei: "Se fac glume pe seama faptului că am jucat la Dinamo!" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 23:46

Srgian Luchin a debutat la Steaua cu două pase de gol pentru două dintre cele şase reuşite ale lui Claudiu Keşeru cu Pandurii, 6-0, şi spune că se simte bine la noua sa formaţie, în ciuda faptului că a trecut şi pe la Dinamo.
"Un meci foarte dificil pentru mine, n-am mai jucat de un an fundaş dreapta. E alt ritm, am nevoie de 2-3 meciuri să mă obşnuiesc. În schimb mă simt bine, am fost primit bine. Zilele acestea a fost o atmosferă destinsă, s-au făcut glume pe seama faptului că am jucat la Dinamo. Szukala şi Sînmărtean mă taxează de cîte ori au ocazia.

Nu ne aşteptam la un asemenea scor, dar am profitat de forma lor slabă. Ne-am dorit foarte mult să cîştigăm. Mă bucur pentru Keşeru, atîta s-a vorbit despre venirea unui nou atacant de gol, şi cînd colo avem în curte, unul care a demonstrat că ştie să-şi facă meseria", a spus Luchin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
titiduru22
titiduru22  •  17 August 2014, 06:15

Ei ai jucat la Dinamo,ai trecut si tu pe acolo asa cum o sa faci si la Steaua !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 18:41
Postat de teoio pe 16 August 2014, 11:15

Prietene...tu nu stii sa numeri pana la 10...te intrebi daca exsita 8 sau 9 shi vb de suporteri...mai documenteazate inainte sa afirmi ceva.

ti-ai gasit cu cine sa conversezi si tu..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 18:40

foarte bine ca se fac glume, doar nu o sa se pise pe el sau viceversa.>))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close