FOTBAL  »  Superliga  »  DEMOLARE

Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, reconstruit cu acelaşi pămînt şi beton » Ce neclarităţi sînt în hotărîrea demolării acestuia

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 16:17

În fotbalul românesc a apărut o nouă telenovelă, care ţine de demolarea stadionului "Ion Oblemenco" din Craiova.
Consiliul Local Craiova a aprobat, pe 11 septembrie, o hotărîre privind cofinanţarea cu 10% a lucrărilor pentru noul stadion din Craiova, construit în Bănie prin Compania Naţională de Investiţii, însă în textul proiectului, deşi se stipulează cofinanţarea de 10%, lipseşte suma la care este estimat noul "Ion Oblemenco", anunţă Gazeta de Sud.

Pînă ca noul stadion să fie reconstruit, este necesară demolarea vechiului " Ion Oblemenco", iar pentru asta este nevoie de o licitaţie. Nici aici situaţia nu este clară, data cînd vor începe demolările nefiind publicată.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, acum se obţin avizele pentru studiul de fezabilitate, iar demolarea stadionului ar putea fi scoasă la licitaţie la sfîrşitul lunii octombrie. Procedura trebuie să parcurgă cîteva etape şi nu se poate trece direct la demolare.

Materiale refolosite

Conform viceprimarului Craiovei, Mihail Genoiu, stadionul se va demola în totalitate. Însă ar putea fi refolosite pământul şi betonul. Din costul demolării va trebui scăzută valoarea pămîntului şi betonului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
tardelli
tardelli  •  19 Septembrie 2014, 22:50
Postat de solomon_i pe 19 Septembrie 2014, 21:05

Sper sa nu-l darame pe cel vechi si apoi sa uite sa construiasca altul...!

Asta e riscul enorm.. Prin anii 90 s-au gandit sa ``rentabilizeze ``spatiile dinsala Polivalenta din Craiova.Au bagat mobila ca apucatii in ea.Apoi cica doi copii s-au jucat cu chibriturile.Nu ca in ``Fata cu chibrituri``ca erau doi baietandrii.A ars ca polistirenul.Scrum toata sala...Ardea aluminiul ala cu care era placata ... Apoi dupa vreo 15 ani au reusit sa o termine,dupa un proiect asa vechi incat astazi aceasta sala nu poate organiza campionate europene pe motiv ca nu are tribune si in spatele portilorAsa sunt normele europene ale jocurilor sportive. Deci,stadionul odata demolat....probabil in 50 ani o sa-l termine.Atunci Mititelu va fi praf ,la propriu,la fel si altii..

turbozero
turbozero  •  19 Septembrie 2014, 21:42
Postat de eugen76.pan pe 19 Septembrie 2014, 20:12

se vede ce curvaNASPARLETA conduce orasul ala.votati ponta stelistul si machioadaia lui vadim! hahaha

curva asta v-a infiintat pe voi clona si v-a bagat in liga 1 putin respect pt mamica ta aplaudacule!

solomon_i
solomon_i  •  19 Septembrie 2014, 21:05

Sper sa nu-l darame pe cel vechi si apoi sa uite sa construiasca altul...!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close