FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII 0-1

Stăncioiu îi face praf pe arbitri: "Sînt aroganți cu noi, ne tratează ca pe niște nimicuri!" » Reacție dură și la adresa lui Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 22:59

Edi Stăncioiu a fost foarte nervos la pauza meciului ASA - Pandurii, scor final 1-0, după ce arbitrul a dictat penalty la o intervenție a portarului asupra lui Hora. Din această lovitură de pedeapsă s-a înscris singurul gol (Detalii AICI).

"Vreau să specific că nu sînt supărat pe o decizie greșită a arbitrului, în schimb mă deranjează atitudinea pe care ei o au cu noi. Sînt aroganți cu noi, nu ne bagă în seamă. L-am întrebat pe tușier ce s-a întîmplat și a făcut cu mîna în semn de «La revedere!». Această aroganță mă deranjează, ne tratează ca pe niște nimicuri.

Și Hora a spus că a trebuit să vadă de 10 ori dacă a fost sau nu penalty. Nu m-am gîndit vreun moment să-l lovesc. Dacă acest penalty se dă într-un alt campionat, mai bine rămîn acasă", a spus Stăncioiu la Dolcesport.

Portarul lui ASA a avut o reacție dură și la adresa lui Edward Iordănescu, cel care l-a lăsat pe Hora să intre pe teren în repriza secundă, însă l-a schimbat imediat , în minutul 47:

"Hora n-a mai continuat meciul, dar a intrat cîteva secunde în a doua repriză. Astea sînt gesturi de grădiniță. Pentru asta mă dădea afară de la grădiniță" Edi Stăncioiu

PROTESTE LA VESTIARE

Stăncioiu s-a luat la ceartă cu arbitrii și pe tunelul spre vestiare. Portarul lui ASA a fost surprins de camerele Dolcesport cum trage la răspundere brigada de arbitri.

"Ce, bă, ne iei la mișto?! Nesimțitule!", au fost cuvintele grele adresate de Stăncioiu arbitrilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
simohayha
simohayha  •  13 Februarie 2016, 17:40

Aşa ipocriti ca personajele astea de la Mures nu vezi inâlnesti des. Vede o tara intreaga bocancul lui Stăncioiu pe glezna lui Hora dar nici Mutu, nici Stancioiu nu o considera lovitura de pedeapsa. Mai mult, nici antrenorul Grigoras nu recunoaste evidentul, punand in cumpana onestitatea de care era "banuit".

831742983614520
Alexandra Vijulan  •  13 Februarie 2016, 17:36

Am fost arbitru de fotbal in tinerețe . De la 18 la 22 ani ... Stiu ce aroganți si figurați sunt fotbaliștii , sa lase gura Stancioiu ca e penibil . Plus ca tot timpul am fost de acord cu aceste faulturi . Indiferent daca portarul atinge mingea primul . Sunt atâtea cazuri de au stat pe dreapta mult timp dupa o lovitura dura de genul . El s-a dus direct pe picioarele lui Hora . Daca am Mingea la picior pot sa il calc pe adversar sau sa ii dau cu cotul in gura??

wflo27
wflo27  •  13 Februarie 2016, 13:52

Anul trecut nu comenta nimeni arbitrajul la Mures, vantul venea din spate, cand il faultai grosolan pe Tanase in careu si bagati in spital 3 jucatori de la Steaua, era arbitraj corect, au fost destui specialisti care au zis ca stelistii au simulat, acum e randul altora sa fie multumiti de arbitraj si sa nu comenteze. Sumi-pariloto apreciaza foarte mult brigazile!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează