FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII 0-1

Stăncioiu îi face praf pe arbitri: "Sînt aroganți cu noi, ne tratează ca pe niște nimicuri!" » Reacție dură și la adresa lui Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 22:59

Edi Stăncioiu a fost foarte nervos la pauza meciului ASA - Pandurii, scor final 1-0, după ce arbitrul a dictat penalty la o intervenție a portarului asupra lui Hora. Din această lovitură de pedeapsă s-a înscris singurul gol (Detalii AICI).

"Vreau să specific că nu sînt supărat pe o decizie greșită a arbitrului, în schimb mă deranjează atitudinea pe care ei o au cu noi. Sînt aroganți cu noi, nu ne bagă în seamă. L-am întrebat pe tușier ce s-a întîmplat și a făcut cu mîna în semn de «La revedere!». Această aroganță mă deranjează, ne tratează ca pe niște nimicuri.

Și Hora a spus că a trebuit să vadă de 10 ori dacă a fost sau nu penalty. Nu m-am gîndit vreun moment să-l lovesc. Dacă acest penalty se dă într-un alt campionat, mai bine rămîn acasă", a spus Stăncioiu la Dolcesport.

Portarul lui ASA a avut o reacție dură și la adresa lui Edward Iordănescu, cel care l-a lăsat pe Hora să intre pe teren în repriza secundă, însă l-a schimbat imediat , în minutul 47:

"Hora n-a mai continuat meciul, dar a intrat cîteva secunde în a doua repriză. Astea sînt gesturi de grădiniță. Pentru asta mă dădea afară de la grădiniță" Edi Stăncioiu

PROTESTE LA VESTIARE

Stăncioiu s-a luat la ceartă cu arbitrii și pe tunelul spre vestiare. Portarul lui ASA a fost surprins de camerele Dolcesport cum trage la răspundere brigada de arbitri.

"Ce, bă, ne iei la mișto?! Nesimțitule!", au fost cuvintele grele adresate de Stăncioiu arbitrilor.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (41)
simohayha
simohayha  •  13 Februarie 2016, 17:40

Aşa ipocriti ca personajele astea de la Mures nu vezi inâlnesti des. Vede o tara intreaga bocancul lui Stăncioiu pe glezna lui Hora dar nici Mutu, nici Stancioiu nu o considera lovitura de pedeapsa. Mai mult, nici antrenorul Grigoras nu recunoaste evidentul, punand in cumpana onestitatea de care era "banuit".

831742983614520
Alexandra Vijulan  •  13 Februarie 2016, 17:36

Am fost arbitru de fotbal in tinerețe . De la 18 la 22 ani ... Stiu ce aroganți si figurați sunt fotbaliștii , sa lase gura Stancioiu ca e penibil . Plus ca tot timpul am fost de acord cu aceste faulturi . Indiferent daca portarul atinge mingea primul . Sunt atâtea cazuri de au stat pe dreapta mult timp dupa o lovitura dura de genul . El s-a dus direct pe picioarele lui Hora . Daca am Mingea la picior pot sa il calc pe adversar sau sa ii dau cu cotul in gura??

wflo27
wflo27  •  13 Februarie 2016, 13:52

Anul trecut nu comenta nimeni arbitrajul la Mures, vantul venea din spate, cand il faultai grosolan pe Tanase in careu si bagati in spital 3 jucatori de la Steaua, era arbitraj corect, au fost destui specialisti care au zis ca stelistii au simulat, acum e randul altora sa fie multumiti de arbitraj si sa nu comenteze. Sumi-pariloto apreciaza foarte mult brigazile!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează