FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stanciu a găsit fotbalistul-cheie de la Steaua: "E cel mai bun de acolo" » Pe cine vede favorită la titlu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 18:06

Nicolae Stanciu, mijlocașul de 23 de ani care fost transferat de Anderlecht de la Steaua în schimbul a 9,6 milioane de euro, spune că Denis Alibec e cel mai bun fotbalist pe care-l are trupa roș-albastră.

"Sunt sigur că Alibec va reuși să se impună la Steaua. El e cel mai bun jucător de la Steaua și e normal să se vorbească mult despre el. E un tip care nu simte presiunea și cred că se va descurca", a declarat Stanciu la TV Dolce Sport.

Starul lui Anderlecht a vorbit și despre lupta la titlu din Liga 1 și spune că o vede favorită pe Viitorul, echipă care e lider în campionatul nostru.

"Nu e întâmplător că Viitorul e pe primul loc. Practică un joc foarte frumos, încearcă mereu să facă presing. Joacă un fotbal foarte plăcut. Va fi o luptă destul de strânsă la titlu și cred că au șanse foarte mari să câștige titlul.

Am încredere în Reghecampf și în jucătorii Stelei. Îmi doresc să iasă campionii României", a adăugat Stanciu pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
maric
maric  •  18 Februarie 2017, 09:04

Cu siguranță Viitorul ea campionatul. Sunt băieți tineri și joacă foarte frumos. Dacă ciobanul nu-l alunga de la Steaua, putea să facă o echipa foarte buna. Acum a venit timpul lui Hagi pentru campionat. Uitati-va la Wenger citi ani conduce Arsenal. Nu trebuia demis Hagi. Acum dacă vei fi încă pe 2. Craiova e tare. Eu zic că Craiova bate. Forța Viitorul pentru că meriți!

180451052441105
Todinca Mihai  •  17 Februarie 2017, 21:13

Eu de mult am spus ca ne trebuie un coordonator o minte sclipitoare la mijloc jucător care sa pună în valoare cei doi atacanți buni pe care îi avem probabil ca el ar putea fi tanase în ideea lui gigi și reghe dar sar putea sa fie prea tirziu pina cind va fi pe deplin valid , noi de la sanmartean încoace n-as mai adus un astfel de jucător util dintoate punctele de vedere eeficienta spectacol dar la conducerea stelei parcă le este frica de jucători cu personalitate care ies din tipare,Hagi băiat deștept știe el ce zice , noua ne trebuia un astfel de jucător apoi ceilalți :fundași ,atacanți mijlocași dar în primul rand un Eric, Cernat,Sanmartean, Texeira dintre toți acum doar Eric s - ar mai putea și este și mai tinar,ăsta nicidecum nu ar trebui ratat altfel eu sincer nu cred ca luam campionatul avemaapărare nesigura iar de la mijloc în sus fiecare joaca de capul lui, sper sa mă insel

adyy25
adyy25  •  17 Februarie 2017, 20:52

E o problema cu jucatorii astia gen budescu. Nu fac faza defensiva. Iar in ziua de azi e foarte important acest aspect. Ma uitam la meciul astrei, cand budescu renunta la a-si urmari omul direct si se trezea fundasul astrei de pe partea respectiva cu doi adversari peste el. E bine ca zici ca iti poate creea ceva pe faza ofensiva dar posibil sa se anuleze cu dezechilibrele creeate pe faza defensiva. Fotbalul e complex si trebuie sa iei in calcul TOATE aspectele. Le pui pe foaie cu plusuri si minusuri si dupa aia tragi linie si analizezi....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close