FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Start al perioadei de mercato în Liga 1 » După CFR Cluj, un alt club a confirmat transferul unui fost fotbalist al Academiei Hagi

Foto: politehnicaiasi.ro
Foto: politehnicaiasi.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 11:43

Poli Iași a anuțat primul transfer al iernii, un fost fotbalist al Academiei Hagi. Este vorba de mijlocașul ofensiv Alex Taciuc (22 de ani), care a evoluat în ultimele două sezoane în liga secundă, la Știința Miroslava.

Taciuc a fost format la LPS Iași, iar apoi a fost legitimat timp de trei ani la Academia Hagi, înainte de a ajunge la Știința Miroslava.

Taciuc a semnat o înțelegere valabilă pentru trei sezoane cu ieșenii, ocupanții poziției a opta în clasamentul Ligii 1. Jucătorul de 22 de ani poate evolua atât pe cele trei poziții din spatele vârfului, dar și ca atacant, notează site-ul oficial al lui Poli Iași.

"Taciuc a semnat cu noi pe o perioadă de trei ani, este primul nostru transfer. Este un jucător tânăr, de perspectivă, care poate creşte în valoare la echipa noastră. Taciuc se va prezenta la reunirea lotului şi va face deplasarea cu noi în cantonamentul din Antalya.

Noi îi dorim bun venit în Liga 1 şi sperăm să se acomodeze cât mai rapid rigorilor primei ligi", a afirmat preşedintele echipei, Adrian Ambrosie, pentru sursa citată.

Primul meci al celor de la Poli Iași odată cu reluarea campionatului va fi disputa din deplasare cu FC Voluntari.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  01 Ianuarie 2018, 13:14

Ce caută simulantul Tase în prim-plan la transferul copulului astuia ? Sper că nu are apucături de simulant grețos ca alt produs al Cacademiei Hagi , acest Tănase , zis Tăvăleală , altfel îi urez succes băiatului . Am auzit de la un cunoscător că e foarte bun băiatul , o să-l vrea Tăntălăul Național în *** la vară ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  01 Ianuarie 2018, 12:37

La multi ani tuturor !!! Mult succes baiatule sper sa calci pe urmele lui Pantiru sa devii om de baza la Poli !! FORZA IASU` !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close