FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Start la plecări de la CFR Cluj! Ardelenii îşi pierd golgheterul » Un fost jucător al echipei din Gruia îi face lobby la o altă formaţie

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 10:46

CFR Cluj ar putea să piardă mai mulţi jucători importanţi în această iarnă, clubul avînd mari probleme din punct de vedere financiar.

Poate cel mai important nume este cel al lui Gregory Tade (28 de ani), unul dintre golgheterii campionatului. Atacantul a marcat de 10 ori în tur.

Ricardo Cadu (32 de ani) a jucat un an alături de Tade şi a rămas impresionat de calităţile francezului, pe care  l-a propus la AEL Limassol, actualul său club, anunţă ştiridesport.ro.

Informaţia a ajuns în presa din Cipru, iar acum singura problemă care se mai pune e de statutul jucătorului, care ar putea ajunge liber de contract la Limassol, asta pentru că echipa din Gruia îi datorează mulţi bani şi l-ar putea lăsa să plece.

Tade a anunţat că în această pauză competiţională impresarul său va veni la Cluj pentru a lua cea mai bună decizie atît pentru club, cît şi pentru el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Decembrie 2014, 20:19

Nu m-a impesionat Tade.Duca-se! Un jucator lent ,puternic e adevarat ,dar CFR-ul are atacanti mai buni :Dore si Guima.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  13 Decembrie 2014, 12:55

Asa-i mai berbecilor. La ardeleni e start la plecari. La s.ta.na. e start la veniri. Vine jiji de la palatulPoarta alba. S-a cufuril, si are nevoie de limbi catifelate. Noo nu fiti suparati... bateti si voi cinciul?

misucfr
misucfr  •  13 Decembrie 2014, 12:06

Rusine GSP !!!!!!!!!"Start la prabusire gsp-ule..........

Vezi toate comentariile (4)
Comentează