FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

START în play-off » De ce Steaua și CFR Cluj sunt cele mai importante echipe din ultimul deceniu

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 07:55

Partida de duminică dintre Steaua și CFR, ora 20:30, transmisă de DigiSport, Dolce Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO, le va pune față în față pe cele mai titrate echipe din Liga 1 din ultimii 11 ani.

Din 2006 și până în prezent, Steaua și CFR Cluj au câștigat nu mai puțin de 19 trofee interne.

În această perioadă, roș-albaștrii au câștigat patru titluri, în timp ce ardelenii s-au încoronat de trei ori în Liga 1.

Cele două echipe sunt în luptă directă pentru cucerirea titlului în acest sezon, fiind considerate de specialiști două dintre marile favorite la câștigarea campionatului. 

Echipa Liga 1 Cupa României Supercupa Cupa Ligii
Steaua 4 2 2 2
CFR Cluj 3 4 2 0
  • CFR Cluj - Steaua se joacă duminică, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează