FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a adus un jucător pe care Becali l-a refuzat » Atunci, Gigi l-a preferat pe Marica

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 11:14

Steaua s-a înțeles cu Bojan Golubovici, atacantul celor de la CSMS Iași, care va veni la echipă din postura de jucător liber de contract.

În vârsta de 32 de ani, atacantul putea ajunge la Steaua încă din iarnă, atunci când Mihai Stoica a propus achiziționarea lui Golubovici. Managerul îl sfătuise pe Becali de astă-iarnă să-l ia pe bosniac, însă Gigi l-a ales pe Marica, până la urmă.

O alegere neinspirată, din moment ce internaționalul român a stat mai mult accidentat și nu a marcat nici un gol. Iașiul cerea 100.000 de euro în ianuarie. De data asta îl pierde gratis, fiind la finalul contractului.

În 2016, Golubovici a jucat 16 meciuri pentru CSMS Iași și a marcat de 5 ori, oferind și o pasă de gol. În schimb, Marica a bifat 7 meciuri, în care nu a înscirs niciodată și a oferit o pasă de gol.

12 goluri
are Golubovici în acest sezon, în care a jucat 43 de partide

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
444001919101397
Florean Andrei  •  28 Mai 2016, 13:01

Golubovici, ăsta da atacant pentru Steaua. În 6 meciuri consecutive în play-out, n-a dat niciun gol. Da, da, mare atacant !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează