FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a făcut o nouă gafă! Suma imensă pe care o pierde campioana

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 01:06

Campioana României a făcut una dintre cele mai proaste campanii de achiziţii din ultimii ani, motiv pentru care a şi ratat calificarea în grupele cupelor europene.

Acum, Steaua are o nouă problemă! Din cauza transferurilor perfectate în vară, roş-albaştrii vor pierde o sumă foarte mare la Euro 2016, acolo unde vor avea maximum 3 jucători convocaţi.

Asta comparativ cu perioada din 2013 cînd Steaua a avut nu mai puţin de 9 jucători convocaţi la "dubla" cu Ungaria şi Olanda. În aceste condiţii, campioana va avea de suferit pe plan financiar, fiind cunoscut faptul că UEFA recompensează cluburile care dau jucători la echipele naţionale calificate la Euro.

Vezi în Gazeta Sporturilor din zori la chioşcuri sau pe platforma Gazeta Digitală toate detaliile despre suma pe care o va pierde Steaua la Euro 2016. Nu rata analiza făcută de reporterii GSP!

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Dialog sincer cu Iordănescu junior despre Iordănescu senior: "Dacă nu era tata, mai exista GENERAŢIA DE AUR?!"

√ "Generalul" a decis unde va stabili cartierul general al României la Euro 2016! Complex de 5 stele, imagini de senzaţie

√ Şansă unică pentru Ianis Hagi! Ar fi cel mai tînăr din istorie!

EXCLUSIV Interviu cu Steliano Filip, cel mai în formă jucător al lui Dinamo

√ Mergeţi pe mîna noastră! Nu rataţi ponturile din pagina dedicată pariurilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
fangigi
fangigi  •  14 Octombrie 2015, 23:15

Se pregateste falimentul *** fcsmogosoaia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Octombrie 2015, 20:58
Postat de ciuleavvictorms pe 14 Octombrie 2015, 20:55

da, nu pot sa ratez ocazia sa nu va spun cat de *** si nespalati la gura sunteti! la voi nu este apa ori v-o vand francezii mult prea scump?!

apropo', sapun si o funie va dau eu, contra cost, doar nu ati crezut ca e pomana!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Octombrie 2015, 20:55

da, nu pot sa ratez ocazia sa nu va spun cat de *** si nespalati la gura sunteti! la voi nu este apa ori v-o vand francezii mult prea scump?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close