FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steaua a fost luată peste picior de un oficial al "câinilor"! Cu ce tricou a venit acesta la conferința de presă

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 13:52

Dinamo a susținut azi o conferință de presă înaintea meciului cu Concordia Chiajna, care e sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.Ro.

Ofițerul de presă al "câinilor", Ionel Culina, a surprins pe toată lumea cu apariția sa de la conferință: a venit îmbrăcat cu un tricou negru, pe care scria "Doar Dinamo București", numele campaniei pornite de fanii roș-albilor la meciul Steaua - City 0-5, când pe toată tribuna a doua a apărut acest mesaj, format din veste alb-roșii purtate de spectatori.

Campania include o nouă scandare a galeriei roș-albilor, tricouri și stickere cu sloganul, plus o coregrafie care să o continue pe cea de la meciul roș-albaștrilor cu englezii. Aceasta trebuia să fie afișată la Derby de România, dar oficialii Stelei au interzis-o.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
zecs93
zecs93  •  23 Septembrie 2016, 23:52
Postat de luciann pe 23 Septembrie 2016, 16:40

Acum cand nu mai sunt galeriile Stelei se dau si ei rotunzi...

Si cu galeriile *** !!! Ai uitat sloganu ''Putem fugi dar nu ne putem ascunde/ PCH este peste noi oriunde''. lushica frate :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  23 Septembrie 2016, 18:53

Pentru cat de tari sunt ...in vorbe , mai corect era sloganul "Decat Dinamo" !

manutd.steaua
manutd.steaua  •  23 Septembrie 2016, 17:49

Cui ii mai pasa de o echipa care nu mai reprezintade mult,absolut nimic in fotbalul romanesc?????

Vezi toate comentariile (34)
Comentează