FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Steaua a pierdut la TAS procesul cu Gabi Mureșan » Cîți bani trebuie să plătească roș-albaștrii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 17:16

Steaua a pierdut procesul cu mijlocașul celor de la ASA Tg. Mureș, Gabi Mureșan, în care solicita ca suspendarea de 16 etape a acestuia să fie pusă din nou în aplicare.

În plus, Steaua trebuie să îi plătească 5.000 de franci elveţieni lui Mureșan, aproximativ 4.700 de euro, cheltuielile de judecată ale fotbalistului.

În sezonul trecut, Gabi Mureșan l-a lovit dur cu cotul pe Raul Rusescu, într-un meci ASA - Steaua, 1-0, provocîndu-i acestuia o accidentare gravă.

Mureșan a fost suspendat 16 etape de către Comisia de Disciplină a FRF, dar după recurs suspendarea a fost redusă la două etape.

Steaua s-a adresat celor de la TAS pentru a cere ca suspendarea să fie aplicată din nou, dar fără succes, potrivit site-ului stiridesport.ro. 

După acel meci, Rusescu a fost indisponibil o lună, fiind diagnosticat cu fractură de piramidă nazală și a fost operat. La revenirea pe teren a trebuit să poarte o mască de protecție.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
alpin1
alpin1  •  29 Iulie 2015, 21:16

Asa ii trebuie lui rusescu daca s-a bagat cu ochiul in cotul lui ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  29 Iulie 2015, 21:13

Corect. In Romania e corect. Dar stai linistit cotonogare nasol...in viata totul se plateste! FRF nu a facut contestatie nici in cazul lui cfr stim cu totii ca un ,,roman'' este judecator la TAS pe numele lui Dan Visoiu. Paul Ciucur - avocatul FRF - susţine că decizia dată de TAS ridică semne de întrebare, deoarece judecătorul (acelasi Dan Visoiu) care a dat verdictul este coleg de asociaţie cu avocatul CFR-ului. TAS a decis astăzi că CFR Cluj a fost incorect penalizată cu 24 de puncte, iar fosta campioană a României a ajuns astfel pe locul 3 în Liga 1. Dincolo de această decizie, avocatul FRF susţine că decizia TAS are motive să fie criticată, deoarece judecătorul este coleg in asociatia Biriș&Gorancu cu avocatul CFR-ului la tribunalul sportiv. Un alt detaliu care crează nemulţumiri este faptul că CFR Cluj a avut pretenţia ca decizia să fie dată de un singur judecător, nu de trei, aşa cum se întâmplă în mod obişnuit. Motivul adus în discuţie a fost de ordin financiar, însă fosta campioană a României şi-a permis totuşi să deplaseze în Elveţia o delegaţie consistentă. Deci clar ca elefantul de la cluj si-a bagat coada...

khal_37
khal_37  •  29 Iulie 2015, 21:09
Postat de Tudor Chirea pe 29 Iulie 2015, 19:47

Dar *** ala care se vaita parca fusese in razboi cu "nemtii", imi este scarba sa-i scriu numele, cel ce zicea ca se duce la masa si-l reclama pe Muresan si dupa 2 etape juca cu o masca pe masca, pentru a impresiona pe tantalai, nu primeste nimic, ceva un deget ridicat sau altceva?

Ma ***, tu te-ai gasit sa vorbesti, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează